5 lectii de iubire pe care trebuie sa le inveti in viata

Dragostea este cel mai frumos sentiment pe care îl poţi purta pentru o persoană.
Este preţios, delicat, care te surprinde rapid şi cu greu te părăseşte.
Dragostea este minunată şi pe atât de dureroasă şi grea, dar dacă nu ar fi, nu am mai învăţa nimic. Iată câteva experienţe nefericite, însă necesare pentru viaţă:

1. Părinţii au de obicei dreptate
Părinţii au mai multă experienţă şi văd lucruri pe care noi poate nu le percepem încă de la început. Nu vrem să-i credem pentru că ceea ce ne spun nu se potriveşte cu dorinţele noastre şi abia mult timp mai târziu ne dăm seama cât de mult am greşit şi ce bine ar fi fost dacă i-am fi ascultat atunci când ne-au dat sfaturile. Ei ne protejează şi ne vor vrea întotdeauna binele, chiar dacă pentru asta înseamnă să ne spună adevărurile neplăcute.

2. Frumuseţea nu este totul
Putem visa mult şi bine la bărbatul ideal - privire pătrunzătoare, înalt, frumos, cu părul des, dinţii perfecţi, nasul tocmai bun de "dat mai departe" copiilor şi tot aşa. Degeaba dacă este un mincinos notoriu, gata să te înşele cu prima fustă care îi iese în cale. Nu zic că toţi bărbaţii frumoşi fac asta, în niciun caz, însă nu trebuie să ne uităm doar la calităţile fizice, ci şi la sufletul omului de lângă noi.

3. Prietenii, mereu aproape

Oricât de îndrăgostită ai fi, oricât de mult ţi-ai dori să petreci fiecare secundă, fiecare clipă în compania lui, nu face asta. O dată pentru că oamenii, femei şi bărbaţi laolaltă, au nevoie de intimidate şi o dată pentru că nu ar trebui să îţi laşi baltă prietenii, care ţi-au fost aproape şi la bine şi la greu. Găseşte echilibrul între viaţa de cuplu şi cea socială, vei fi mult mai fericită.

4. Despărţirile nu sunt uşoare

Niciodată. O relaţie adevărată este cea în care investeşti timp şi sentimente şi dacă atunci când se destramă nu doare măcar un pic, dacă nu există o brumă de resentimente, o urmă de lacrimi, atunci nu a fost o relaţie autentică.

5. Şi bărbaţii plâng

Şi ei au sentimente, şi pe ei îi doare, şi ei suferă. Şi bărbaţii plâng, varsă lacrimi amare atunci când o persoană iubită pleacă din viaţa lor. Este o adevărată barbarie să spui că bărbaţii trebuie să fie... bărbaţi şi să nu plângă.

Sursa: unica.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...