L-ai enervat? Afla cum il calmezi in functie de zodia lui

V-aţi certat şi iubitul tău s-a enervat? Iată cum îl poţi calma rapid în funcţie de zodia lui.

Berbec Ca calmezi un berbec trebuie-l asiguri că înţelegi ce spune şi, chiar dacă nu eşti de acord, vei face tot ce poţi ca -i fie bine. Asigură-l că deţine controlul asupra a ceea ce se va întâmpla, chiar dacă nu este cu totul adevărat. Berbecul se calmează atunci când are impresia că el este la conducere şi că deţine controlul.

Taur
Un taur nervos este greu de calmat. Singura modalitate de a scăpa furiei lui estebagi capul în nisip şiaştepţi. Spune-i că el are dreptate, că mereu a avut şi va avea dreptate. Chiar dacă nu este aşa, cel puţin îl ajuţise calmeze mai repede, iar când îi trece furia poţi vorbi cu el mai serios.

Gemeni
„Îţi respect părerea, chiar dacă nu sunt de acord cu ea”, cam asta trebuie-i spui unui Geamăn furios. Răspund foarte bine la cuvintele scrise, aşa că la-lplece în primă fază, ca se calmeze, apoi trimite-i o scrisoare cu explicaţii şi scuze. De asemenea e o idee bună-l inviţi la ma ca vorbiţi pe îndelete despre problemele voastre.

Rac
Se enervează când se simte jignit şi nesigur pe el. Ca -l calmezi trebuie-l asiguri că se poate baza pe tine orice ar fi şi că vei filângă el când are nevoie de tine. Complimentele te ajută foarte mult dacă este nevoie-l calmezi rapid, înai grijăfie complimente meritate, altfel îşi dă seama că vrei-l păcăleşti.

Leu
Se enervează rar, dar tare şi tu trebuieaştepţi până trece furtuna. Altă soluţie nu prea există. Ţine-ţi părerile pentru tine şi fă pe supusa până se mai calmează Leul tău. Dacă încercizici ceva şi lui nu îi convine, s-ar putea-l enervezi şi mai tare. Partea bună este că furia lui intennu este de durată şi nici nu e genul carepoarte pică.

Fecioară
Fecioara este greu de calmat pentru că atunci când se înfurie devine tăcut, se închide în el şi nici nu vreaspună dacă i-a trecut supărarea sau nu. Pare că i-a trecut, se comportă normal, dar în sinea lui pune la cale un plan de răzbunare. Tot ce poţi face este-ţi ceri scuze,recunoşti că are dreptate şite îndepărtezi.

Balanţă
Nativul din Balanţă se calmează repede, oricât ar fi de furios, întrebuieia o pauză şi eventualiala o scurtă plimbare ca -şi limpezească gândurile. Acest bărbat diplomat regretă ieşirile violente şi de obicei reuşeşteînţeleagă părerea ta, chiard acă nu este de acord cu ea. Răspunde bine la scuze şi la încercările de împăcare.

Scorpion
Scorpionul este greu de împăcat, chiar dacă furia lui a pornit de la o problemă minoră. Este un pic răutăcios şi îi placese răzbune. Îl calmează sexul şi banii, dar este şi puţin laş, deci uită furia rapid dacă îi poţi demonstra că eşti mai puternică decât el sau ai un avantaj asupra lui. Se calmează destul de greu şi poartă pică celor care l-au enervat. 

getător
Îi placediscute,dezbată subiecte şi dacă nu eşti atentă, o dezbatere se poate termina în ţipete furioase. Se enervează uşor, dar din fericire furia lui nu durează. După câteva minute îşi dă seama că ai şi tu dreptul la părerile tale şi înţelege de ce spui ceea ce spui. Cel mai simplu pentru tine estenu devii ţinta furiei lui şipărăseşti încăperea la primele semne de enervare. 

Capricorn
Nu îşi manifestă vizibil furia, ci devine tăcut şi retras. Singurul lucru care pare-i alunge nervii este umorul. Fă o glumă, fă haz de necaz şi vei vedea primele zâmbete timide. Ca nu ajungi la cuvinte grele, cel mai simplu estefaci o glumă imediat ce îţi dai seama că discuţia devine aprin. De exemplu, alungă tensiunea amintindu-i de un moment haios pe care l-aţi trăit împreună.

Vărtor
Vărăstorul se calmează uşor dacă încetezite mai cerţi cu el. Părăseşte încăperea şi la-lse ocupe cu altceva ca uite cearta. Nu este o fire certăreaţă sau răzbunătoare, aşa că trece rapid peste conflicte, dar e importantnu îl mai provoci odată ce ai făcut primul pas spre împăcare. Îl calmează foarte repede muzica şi arta în general.

Peşti
Peştele este nesigur pe el şi nu îi pla conflictele deschise. Când se enervează nu o arată decât dacă persoana celalată este cineva cunoscut, în care are mare încredere. Altfel, când se enervează devine tăcut şi diplomat şi cautăplece cât mai repede. Ca -l calmezi, arată-i că poate avea încredere în tine, că îl înţelegi şi că eşti dispucăutaţi o cale de mijloc.

Sursa: unica.ro
Daca ti-a placut articolul, atunci apasa LIKE, pentru a-l citi si altii.

  
  
  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...