Ce secrete are un barbat in functie de zodie?

Iubitul tău este o carte închisă pentru tine? Mulţi bărbaţi îşi ţin emoţiile în frâu, astfel încât poţi să nu ştii niciodată care sunt cele mai ascunse sentimente ale partenerului tău. În funcţie de zodia lui, poţi afla însă ce se ascunde în sufletul lui, ce îl motivează, dar şi ce îl sperie!

Află care sunt secretele unui bărbat, in functie de zodie!...

Berbec...

Bărbatul Berbec pare la prima vedere un tip independent, care face mereu ceea ce-i dictează impulsurile. În sinea sa, acest nativ ascunde însă multă nesiguranţă. Berbecul ţine să aibă succes în tot ceea ce face, îşi impune multe lucruri în plan personal şi profesional şi ajunge să se streseze de unul singur de multe ori! Tot singur iese din impas, fără să se plângă, pentru că este un optimist prin definiţie, care se entuziasmează imediat.

Taur...

Bărbatul Taur pare la prima vedere un tip calm şi stăpân pe sine. Nici nu ştii că Taurul îşi ascunde cu iscusinţă sensibilitatea. Vorbim de un bărbat care se teme rău de necunoscut şi care se adaptează foarte greu la orice schimbare. Aşa că, de multe ori, Taurul evită anumite situaţii, pentru că devine foarte emoţional când nu ştie ce-l aşteaptă. Taurii iau multe replici, pe care alţii le spun într-o doară, prea personal.

Gemeni...

Bărbatul Gemeni pare la prima vedere un tip sociabil, gata să lege oricând o nouă prietenie! Ce ascund însă Gemenii? Ei bine, au un mod foarte superficial de a-şi forma o părere despre cineva. În loc să caute calităţi reale, ei judecă o persoană după cum îi tratează. Mai apoi, bărbatul Gemeni vrea să pară mereu vesel, ca şi cum stresul nu-l afectează pe el, dar cei apropiaţi ştiu cât de irascibil poate fi acest nativ.

Rac...

Bărbatul Rac pare la prima vedere un tip sensibil şi deschis. Într-o relaţie fericită, Racul îşi va etala latura romantică. Totuşi, acest nativ are şi o latură ceva mai întunecată. De fapt, Racului îi este foarte greu să aibă încredere în oameni. Dezamăgirile îl umplu cu resentimente şi poate ajunge să aibă o viziune total pesimistă asupra vieţii, în general! Mai apoi, devine sceptic când are parte de evenimente fericite. De multe ori Racul se agaţă prea tare de trecut.

Leu...

Bărbatul Leu pare la prima vedere un tip încrezător şi prietenos. Ţi s-a întâmplat însă ca un Leu pur şi simplu să dispară din viaţa ta? Află că Leii îşi doresc să fie apreciaţi, să primească complimente şi laude, în mare parte, pentru că vor să ştie că cineva are nevoie de ei. Dacă îl ignori o vreme şi nu-i hrăneşti această nevoie, Leul va fi prea orgolios să îţi spună că se simte rănit şi îşi va lua tălpăşiţa.

Fecioară...

Bărbatul Fecioară pare la prima vedere un tip organizat, care poate face faţă cu brio oricărei situaţii neprevăzute. Acest nativ are o minte mereu activă şi care... nu tace niciodată. De multe ori, Fecioara se simte extenuată de atâta analizat. De unde izvorăşte totul? Bărbatul Fecioară simte nevoia să fie mereu util şi îşi doreşte să joace un rol esenţial în vieţile celor la care ţine.

Balanţă...

Bărbatul Balanţă pare la prima vedere un tip gata de distracţie, cu care te poţi înţelege de minune! Se ştie că Balanţele vor să intre în graţiile tuturor, pentru că adoră popularitatea! Acest nativ ajunge să nu mai ştie însă cine este şi ce îşi doreşte. Are o nevoie acută de aprobare şi iubire şi e gata să facă orice compromis pentru ele. Mulţi nativi ai zodiei se simt incompleţi, tocmai de aceea, sunt mereu în compania cuiva.

Scorpion...

Bărbatul Scorpion pare la prima vedere un tip responsabil, dinamic şi plin de iniţiativă. Totul izvorăşte din emoţiile puternice care îl consumă, în special, frica de a nu pierde controlul, indiferent că vorbim de carieră sau viaţă personală. În cazul unui eşec, fug imediat de la locul accidentului şi au uitat totul imediat. Acest nativ are mereu succes pentru că îşi propune lucruri tangibile şi merge din aproape în aproape. Are mereu un scop ascuns şi, într-o relaţie, te supune multor teste subtile, până să aibă încredere în tine.

Săgetător...

Bărbatul Săgetător pare la prima vedere un tip aventuros şi fără probleme emoţionale. Îşi doreşte să exploreze cât mai mult şi nu îi pasă că alţii îl consideră nestatornic. Totuşi, Săgetătorul nu este atât de relaxat precum pare. Îi este greu să ducă la bun sfârşit proiecte în care crede, pentru că se plictiseşte prea repede. El vrea rezultate imediate, aşa că se descurajează şi renunţă foarte uşor.

Capricorn...

Bărbatul Capricorn pare la prima vedere un tip ambiţios şi raţional. De la primele discuţii cu el îţi dai seama că este un bărbat axat pe rezultate, care doreşte să câştige cât mai mult în plan financiar. Are nevoie de bunuri materiale, palpabile, obţinute prin forţe proprii, pentru că în sinea lui simte că nu valorează suficient. Îi stă în instinct să caute prestigiul, pentru că imaginea sa publică este foarte importantă pentru el. În cuplu, legătura emoţională cu partenera îl sperie şi îl satisface în acelaşi timp.

Vărsător...

Bărbatul Vărsător pare la prima vedere un tip calculat, care pune raţiunea mai presus de ceea ce simte. De felul lui, este extrem de sincer şi nu pare să-i pese de ce sentimentele celorlalţi. Vărsătorul are emoţii, dar le controlează, pentru că se teme de ele. Cum anume le controlează? Le incorporează în idei practice. Tocmai de aceea, Vărsătorul se supără când nu eşti de acord cu el ca nimeni altul, pentru că, în acel moment îi răneşti sentimentele. Vărsătorul priveşte mereu în ansamblu şi pune întrebarea „de ce”, motiv pentru care pare detaşat de cele mai multe ori.

Peşti...

Bărbatul Peşti pare la prima vedere un tip profund, cu o intuiţie deosebită, care nu se teme să trăiască viaţa cu intensitate emoţională. În sinea lui, nu este capabil să respingă o altă persoană, pentru că îi este teamă ca nu cumva alţii să sufere din cauza lui. Bărbatul născut în zodia Peşti cu greu pune punct unei relaţii. Este un pic masochist, pentru că mereu caută femei care să stârnească în el valuri puternice de emoţii şi se hrăneşte cu oscilarea de la tristeţe la fericire, şi invers!

Sursa: revista Unica

Daca ti-a placut articolul, da LIKE, pentru a-l citi si altii.  
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...