De ce nu te-a cerut inca in casatorie?

Aveţi o relaţie de lungă durată în care totul merge strună, locuiţi împreună, aţi renunţat la metodele de protecţie pentru că vreţi să faceţi un copil. „Unde este inelul?” te întrebi consternată. Deşi v-aţi planificat un viitor frumos împreună, căsătoria nu a reprezentat decât un subiect ipotetic de discuţie în relaţia voastră.


Ce trebuie e să te înarmezi cu mult curaj, si sa urmaresti motivele reale pentru care bărbaţii nu fac pasul cel mare.

Iată de ce nu te-a cerut încă în căsătorie!...


Motive financiare
Probabil că încă nu se simte pregătit să facă acest pas din punct de vedere financiar. Orice căsătorie presupune o investiţie financiară uriaşă, pornind de la inelul de logodnă şi terminând cu tortul de nuntă, investiţie pe care poate nu o veţi recupera fără generozitatea rudelor.

Vrea să te vadă întâi în postura de mamă
De ce bate mai degrabă apropouri legate de copii decât de căsătorie? Poate pentru că face parte din categoria bărbaţilor care consideră că un copil uneşte un cuplu, în timp ce semnarea actelor de căsătorie vă desparte. Cele două gândiri contrastante se găsesc în mentalitatea multor bărbaţi. În viziunea lor, e mai logic să facă întâi pasul benefic pentru cuplu, pentru a putea face faţă mai apoi „pasului cel mare”.

Nu îl mai atragi ca la început
În linii mari, dacă iubitul tău nu se mai simte fizic atras de tine, va ezita să te ceară în căsătorie, fiind conştient că acest lucru îl obligă să investească totul în căsnicia voastră: fără infidelitate, fără flirturi în baruri şi răzgândiri de orice gen.

Căsniciile prietenilor lui sunt nefericite
Astfel de exemple negative îl vor face să ezite, oricât de copilăroasă ar părea o astfel de asociere. Aşa cum tu te inspiri din relaţiile vedetelor, şi el tinde să ia în seamă păţaniile amicilor lui.

Vrea un contract prenupţial
Deşi vrea să îşi împartă viaţa lui cu tine, nu la fel poate spune despre bunurile sale câştigate pe cont propriu. Pentru că te iubeşte enorm şi e convins că-i eşti devotată, ezită să te ceară în căsătorie, cu precizearea că vrea un contract prenupţial. Se teme că-l vei acuza că dă o sentinţă negativă viitorului vostru ca şi cuplu.

Nu este sigur că vei spune Da
Deşi vă înţelegeţi de minune, el îşi aduce aminte cum la prima întâlnire i-ai zis că nu vrei să te căsătoreşti până nu obţii promovarea X sau înainte de vârsta Y. În orice caz, îţi ştie felul de a fi şi nu vrea să se lovească de un refuz.

Daca ti-a placut acest articol, atunci apasa LIKE pentru a-l citi si altii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...