Afla ce-ti rezerva astrele de Ziua Indragostitilor

BERBEC 21.03-20.04 - Berbecii n-au parte de intimitate

Sensibilitatea e la cote maxime, dar comunicarea e dificilă. Puteţi rezolva orice situaţie, dacă vă permiteţi să fiţi spontani şi sinceri. Slabe şanse să aveţi parte de intimitate, mai degrabă veţi petrece alături de un grup mare. E bine totuşi că veselia e la ea acasă, oriunde aţi decide să vă întâlniţi cu prietenii!


TAUR 21.04-21.05 - Taurii fac impresie bună
S-ar putea să fiţi invitaţi la un eveniment unde e multă lume sau să alegeţi voi o petrecere la care participă colegii şi superiorii. Atmosfera poate fi destul de scorţoasă, mai ales în prima parte. Puteţi face impresie bună asupra persoanei pe care o aveţi în atenţie, dacă inspiraţi încredere şi siguranţă!

GEMENI 22.05-21.06 - Gemeni, atenţie la exprimare!
O zi foarte potrivită pentru călătorii, excursii de plăcere sau orice fel de deplasare. Imaginaţia şi dorinţa de aventură sunt la cote maxime, cu toate că prin bugetul personal e loc şi de mai bine. Ca o recomandare specială: atenţie la felul în care vă exprimaţi când vorbiţi cu persoana iubită, faceţi un efort şi rămâneţi delicaţi!

RAC 22.06-22.07 - Racii sunt melancolici
Preferaţi o atmosferă intimă, un interior decorat cu elemente tradiţionale sau propria casă, pentru că sunteţi într-o dispoziţie melancolică şi vă face plăcere să fiţi înconjuraţi de obiectele personale. Poate că ar fi bine să îi spuneţi aceste lucruri şi acelei persoane speciale care insistă să vă scoată la plimbare!

LEU 23.07-22.08 - Leii, la prima întâlnire
Sunteţi în formă, nu neapărat pentru iubire, ci mai degrabă pentru discuţii în cadrul unei prime întâlniri. Capitolul dragoste se deschide larg pentru voi peste numai câteva zile şi veţi avea timp, un an şi jumătate, să experimentaţi diverse aspecte ale unei relaţii de suflet. Aşa că nu aveţi nici un motiv de stres sau de grabă.

FECIOARĂ 23.08-22.09 - Fecioarele încalcă reguli
Relaţia cu persoana dragă nu mai e la fel de complicată ca până acum. Vă puteţi permite mici încălcări ale propriilor reguli - să cheltuiţi pentru a arăta mai bine ori să mâncaţi ceva bun, chiar dacă e nesănătos şi are o mulţime de calorii. O zi reuşită, în ansamblu, mai ales dacă aţi cunoscut recent pe cineva.

BALANȚĂ 23.09-22.10 - Balanţele au o zi specială
Pentru voi, azi e una dintre multele zile speciale de care beneficiaţi de vreo două săptămâni încoace. Este important să nu uitaţi repede ce aţi învăţat greu - să respectaţi libertatea persoanei dragi, să-i permiteţi să fie exact aşa cum este şi să n-o mai comparaţi cu Făt-Frumos ori cu Ileana Cosânzeana...

SCORPION 23.10-21.11 - Scorpionii aleg să stea acasă
V-ar prinde bine o călătorie, dar probabil că veţi alege intimitatea casei şi atmosfera caldă din interior, pentru a vă exprima sentimentele departe de ochii lumii. O idee bună ar fi să scoateţi la lumină albumele de fotografii şi să rememoraţi împreună cu persoana dragă cele mai frumoase momente ale relaţiei. Efectul va fi magic.

SĂGETĂTOR 22.11-20.12 - Săgetătorii negociază
Ziua începe cu aluzii, continuă cu negocieri şi se poate încheia cu totul altfel decât aţi plănuit. Vor exista multe idei, multe invitaţii şi la fel de multe ispite cărora, probabil, va trebui să le faceţi faţă. Vorba dulce mult aduce, aşa că atenţie la ton şi la limbaj, că nu ştiţi niciodată cine e atent la ce spuneţi!

CAPRICORN 21.12-20.01 - Capricornii aşteaptă un gest
E posibil să aşteptaţi din partea celuilalt un gest ca să vă puteţi orienta, iar acesta să aştepte, la rândul său, o idee, o invitaţie de la voi. Secretul reuşitei e să vă daţi seama cum se simte alesul/ aleasa inimii voastre, ce îşi doreşte şi ce preferă să facă la o ocazie specială. E cea mai bună cale de a arăta cât de mult vă pasă.

VĂRSĂTOR 21.01-20.02 - Vărsătorii cedează insistenţelor
Probabil că veţi prefera să vă petreceţi timpul liber la fel ca de obicei, fără mari schimbări de program sau de dispoziţie. Doar la insistenţele cuiva anume ieşiţi din casă şi alegeţi un cadou. Atenţie, nu faceţi ca de obicei, adică să alegeţi un ceva care să vă placă vouă, în primul rând!

PEŞTI 21.02-20.03 - Peştii sunt tandri
Pentru voi, ziua de astăzi este specială. Sunteţi în dispoziţia necesară, tandreţea e la locul ei şi abia aşteaptă să se reverse cu generozitate asupra persoanei care ocupă un loc unic în inima voastră. În felul acesta veţi reuşi să trăiţi şi acel sentiment puternic de apartenenţă, pe care îl doriţi cu intensitate.

Sursa: ziarul Libertatea  

Daca ti-a placut articolul, da LIKE, pentru a-l citi si altii. 


Cititi si: Horoscop: cum va fi viata ta sexuala in 2011

  

Un comentariu:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...