Ce spun visele de noapte despre relatia ta

Iată ce spun opt vise comune despre cum stai cu viaţa sentimentală!
1. Construieşti ceva sau te vindeci...
Visezi că ai o rană care se vindecă sau că îţi construieşti casa visurilor? Acest gen de vise te anunţă că o relaţie romantică abia începută va fi una de viitor.

2. Visezi eşecurile pe care le-ai trăit în dragoste...
În vis îţi apare un fost iubit şi retrăieşti durerea pe care ai simţit-o în trecut?  Aceste vise, care tind să te răscolească, te anunţă că relaţia abia începută nu este una promiţătoare.

3. Eşti fericită şi împlinită în vis...
Holloway afirmă că tinzi să ai astfel de vise atunci când ai o relaţie cu un bărbat cu care te vei căsători. Poţi visa inclusiv că îţi deschizi propria afacere sau că ai obţinut elixirul tinereţii.

4. Vise erotice...
Ele sunt foarte comune, dar nu trebuie interpretate mot a mot. O fantezie din vis nu este neapărat una pe care o ţii ascunsă în viaţa reală.

5. Visezi alte cupluri fericite...
Dacă nu faci parte din cuplul fericit din visul tău, atunci înseamnă că în viaţa reală eşti pregătită pentru o nouă relaţie. Aşadar, visul este semn bun după ce te-ai despărţit de cineva!

6. Te visezi în ipostaze romantice într-o companie surprinzătoare...
Dacă visezi că ai o relaţie cu baiatul de la IT, cu care abia dacă ai schimbat două vorbe, dar nu ţi-a trezit un interes deosebit, nu ai de ce să te impacientezi. Visul nu simbolizează o pasiune pentru acel bărbat bine ascunsă în subconştientul tău. Este, mai degrabă, vorba de un alt fel de parteneriat pe care ţi-l doreşti cu el: poate ai ca hobby ceva din domeniul IT.

7. Visezi că zbori...
Autoarea spune că, dacă visezi că zbori, înseamnă că eşti satisfăcută în plan sexual!

8. Visezi că partenerul te înşală...
De obicei, tinzi să îl visezi pe iubitul tău în ipostaze compromiţătoare, atunci când în viaţa reală interesul lui a fost acaparat de altceva şi îţi oferă mai puţin timp, cum ar fi o promovare care a venit la pachet cu mai multe responsabilităţi.

Sursa: revista Unica

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...