Buzele unui barbat nu mint niciodata

Buzele unui bărbat nu mint niciodată, iar dacă acorzi destulă atenţie micilor gesturi faciale ale iubitului tău, poţi afla exact ce simte, spun specialiştii în limbajul trupului.

 Zâmbetul îngâmfat...
Când un tip încearcă să zâmbească, dar nu-i iese decât o grimasă ce-l face să pară foarte îngâmfat şi mulţumit de el, el nu încearcă decât să ascundă un zâmbet foarte larg. Bărbaţii nu ştiu întotdeauna să arate emoţiile pozitive, astfel că această grimasă este de fapt o versiune 'controlată' a unui surâs cât toate zilele.

Îşi ţine buzele strânse...
Atunci când gura sa este vizibil tensionată probabil are nişte veşti mai proaste, cum ar fi că nu mai poate veni cu tine la o întâlnire cu prietenii. Buzele strânse sunt reacţia naturală a faptului că iubitul tău se chinuie un pic să-ţi spună vorbele dezamăgitoare.

Îşi muşcă buzele...
Dacă îşi muşcă buzele în timp ce discutaţi este un semn că este nebun după tine. Oamenii mestecă mâncarea savuroasă, astfel că în subconştientul său îşi imaginează cât de delicioase sunt buzele tale, explică experţii.

Îşi acoperă gura cu mâna...
Ceva îl face să se simtă incomod (posibil chiar tu), iar faptul că îşi atinge gura cu mâna îl ajută să îşi calmeze anxietatea. De asemenea, când recurge la acest gest el tace, simţindu-se prea agitat să mai spună ceva.

Daca ti-a placut articolul, da click pe butonul "Imi place", pentru a-l  citi si altii.

Sursa: ziarul Adevarul

Cititi si: 20 de lucruri pe care le considera irezistibile femeile la barbati

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...