3 pasi ca sa treci mai repede peste o despartire

In trecut era mult mai simplu să uiţi de fostul sau de fosta după ce v-aţi despărţit, o cutie de îngheţată, câteva prăjituri şi compania prietenilor erau de ajuns. Însă, în ziua de astăzi tehnologia este un mare obstacol, spun specialiştii, deoarece poţi da de ex peste tot pe Internet şi astfel treci mai greu peste durere.


Pasul 1... Blochează-ţi fostul sau fosta de pe orice site comun...
Facebook şi Twitter, cele mai folosite site-uri de comunicare din prezent te fac să treci peste un moment urât din viaţă - cum sunt despărţirile - mult mai greu, pentru că în orice moment eşti practic bombardat de informaţii care-ţi aduc aminte de fosta legătură, iar dacă vezi şi imagini cu ex-ul de mână cu altă persoană sigur nu este un ajutor.

Pasul 2... Ai grijă ce postezi pe Internet...
După ce ai terminat de plâns după fostul sau fosta şi ai ajuns în faza în care eşti foarte nervos pentru că nu ţi-a reuşit relaţia. Nu începe să postezi mesaje pe Internet în care spui, de exemplu, că te simţi mai bine singur sau că diseară eşti la întâlnire cu un tip grozav, deoarece, explică psihologii, de fapt nu înaintezi în viaţă, ci aştepţi ca ex-ul să vadă mesajele, acest lucru însemnând că încă te gândeşti la fosta relaţie.

Pasul 3... Nu încerca să iei legătura cu el/ea...
A treia fază în care intri după despărţire este cea în care ţi se face dor de fostul/fosta şi ai vrea să vorbiţi din nou. Asta se întâmplă după ce a trecut o perioadă bună de timp de când aţi decis să mergeţi pe drumuri diferite. Specialiştii din Marea Britanie spun că nu este sănătos să încerci să-ţi suni fostul partener sau să-i dai SMS-uri, chiar dacă îţi lipseşte foarte mult, deoarece restabilirea comunicării te poate face iar să suferi după el/ea. În plus, dacă el sau ea te caută, încearcă să fii prietenos, dar nu accepta să vorbiţi mai mult, deoarece vă va ţine pe amândoi să treceţi peste momentul despărţirii.

 Daca ti-a placut acest articol, atunci da click pe "Imi place" pentru a-l citi si altii.

Sursa: ziarul Libertatea 

Cititi si: Cele mai groaznice replici de despartire

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...