Lucruri pe care iubitii nu trebuie neaparat sa le aiba in comun

Opusurile se atrag, aşa se spune, doar cu toate acestea, cei mai mulţi oameni îşi aleg parteneri de viaţă care să le semene cât mai mult.
Ba ajung uneori să se certe tocmai pentru că unul mănâncă lasagna, iar celălalt nu poate să o suporte, sau pentru că unul ascultă hip-hop, iar celălalt muzică dance.

Toţi cei care vor să-şi găsească sufletul pereche în oglindă, ar fi bine să ştie că sunt câteva lucruri pe care iubitii nu trebuie neapărat să le aibă în comun.

1. Muzica...
Nu trebuie neapărat să ascultaţi aceleaşi formaţi sau chiar nici acelaşi gen de muzică. Dacă acesta e unul dintre motivele pentru care nu acceptaţi un anumit partener, renunţaţi la ifose şi gândiţi-vă că muzica nu înseamnă totul, că e absurd cum gândiţi şi în plus şi gusturile muzicale se educă.

2. Mâncarea...
E puţin aiurea ca unul să fie vegetarian şi celălalt să exclame sus şi tare că "dacă muşchi de porc nu e, nimic nu e". Totuşi, dacă vă iubiţi şi vă înţelegeţi, nu lăsaţi câteva legume şi nişte feluri de fripturi să stea între voi. Nu trebuie să mâncaţi din aceeaşi farfurie.

3. Sportul...
El e pasionat de tenis, ea de volei. Gata. Încep să se certe pentru că el nu vrea să joace volei cu ea şi nici ea să joace tenis cu el. Mare tragedie! Pentru astfel de situaţii, şi nu numai, există prieteni. În plus, puţin timp petrecut departe de partener nu strică. Fiecare are dreptul la hobby-urile lui.

 Daca ti-a placut acest articol, atunci apasa LIKE, pentru a-l citi si altii.

Sursa: ziarul Libertatea 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...