5 motive pentru care ar trebui sa recunosti ca ti-ai inselat iubita

Ţi-ai înşelat iubita, logodnica sau soţia
Mai departe ce e de făcut, îi spui adevărul sau o minţi pentru tot restul vieţii?
Unii aleg prima variantă, pare mai simplă şi nu le dă prea multă bătaie de cap. Exista însă şi bărbaţi care îşi mărturisesc aventura. Iată cinci motive pentru care merită să-i spui jumătăţii tale ceea ce s-a întâmplat.

1. Pentru a nu te mai simţi vinovat...
Dacă nu îi spui, atunci sunt şanse mari ca relaţia ta să devină un adevarat iad. Te vei gândi mereu la ce ai făcut, vei sta mereu pe ghimpi. Şi, inevitabil, de fiecare dată când îşi va face câ un cadou neaşteptat, sau vreo surpriză, te vei simţi vinovat faţă de ea.

2. Fiindcă a fost o greşeală...
E unul din cele mai importante motive pentru care trebuie să-i spui: a fost o simplă greşeala. A pornit de la băutură, când erai la o petrecere. Ai greşit pur şi simplu: nu ai gândit limpede, te-a luat valul, te-ai aprins. Atenţie însă: dacă eşti conştient că a fost o greşeală, spune-i repede, nu după o lună.

3. Ca să nu se repete istoria...
Ei bine, dacă ai pus în aplicare punctul 2, atunci ai şanse mai mici să repeţi această greşeală imensă. Jumatatea ta e deja pusă în gardă şi va fi mai circumspectă cu tine, tu te simţi vinovat ştiind că ai înşelat-o.

4. Fiindcă o iubeşti...
Poate nu ţii prea mult la iubita ta, relaţia nu este foarte serioasă, şi atunci îşi vine mai uşor să ascunzi că ai călcat pe bec. Dar ce faci dacă ţii mult la ea şi aveţi o relatie solidă (sau aproape solidă, din moment ce ai înşelat-o...)? Asta înseamnă că iţi pasă de ea, că o iubeşti şi atunci trebuie să-i spui.

5. Ca să audă de la tine, nu de la alţii...
Pentru femei (dar şi pentru bărbaţi, în egală masură) să audă din altă parte că au fost înşelate, decât direct la partener, e umilitor. Iar viitorul relaţiei voastre (indiferent dacă rămâneţi împreună sau vă despărţiţi) are o legătură uriaşă cu acest lucru: cu faptul că a aflat de la tine prima oară, şi nu de la prieteni sau, mai grav, amici îndepărtaţi.

Daca ti-a placut acest articol, atunci apasa LIKE pentru a-l citi si altii.

Sursa: Ziarul Libertatea

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...