4 lucruri frumoase, dar care distrug o relatie

Uneori să fii prea bun, prea iubitor, prea înţelegător şi prea atent cu persoana iubită face mai mult rău decât ai crede.
Astfel, când tu crezi că totul e roz şi relaţia voastră e solidă, s-ar putea să realizezi brusci într-o zi că de fapt totul merge incredibil de prost şi toate drăgălăşeniile tale au creat distanţă, nu apropiere între voi. Sfaturile de mai jos sunt valabile atât pentru femei cât şi pentru bărbaţi.


1. Nu spune prea repede şi prea des 'Te iubesc!'...
E frumos să-ţi exprimi sentimentele, dar nu prea des şi nu prea repede. Dacă vă cunoaşteţi doar de două săptămâni, nu sări pe el sau ea cu declaraţii siropoase, deoarece s-ar putea să se sperie. La fel, nu îi spune "Te iubesc" prea des petnru că s-ar putea să se plictisească la un moment dat sau să ajungă să i se pară ceva banal.

2. Nu îi cumpăra prea multe cadouri...
Crăciunul, Paştele, ziua de naştere şi alte câteva mici ocazii nu sunt de ajuns pentru a-i cumpăra o atenţie partenerului. Dar nici să îi cumperi prea des flori, bomboane, gadgeturi sau orice alt cadou nu e bine pentru că la fel se plictiseşte, nu mai e interesat/ă de tine când i te oferi mereu pe tavă şi va ajunge să pună capăt relaţiei.

3. Nu te plânge mereu...
Ai o zi proastă la serviciu, nu te simţi bine sau eşti pur şi simplu trist/ă. Oricui i se întâmplă, dar dacă te mâţâi mereu şi te plângi cu problemele tale care par a fi interminabile îl/o va determina să se îndepărteze de tine. Poate tu încerci să pari sensibil/ă, dar nu faci altceva decât să îl încarci emoţional negativ şi pe celălalt.


4. Nu îi povesti prea multe detalii personale prea devreme...
Unele lucruri e bine să le ţii pentru tine, iar altele să i le povesteşti celuilalt odată cu timpul. Nu e bine să te apuci să-i spui, de la primele întâlniri, toate secretele tale, toate fostele relaţii, cum te înţelegi cu părinţii şi ce premii ai luat în şcoala generală. Lasă-l pe celălalt să te descopere puţin câte puţin. În plus, unele detalii pot fi şocante, ciudate sau amuzante şi îl/o pot determina să-şi creeze o impresie greşită despre tine.

Daca ti-a placut acest articol, atunci da click pe "Imi place" pentru a-l citi si altii.

Sursa: ziarul Libertatea

Cititi si: Cum iti dai seama ca nu vrea o relatie serioasa cu tine

Unde gresesti in comunicarea cu barbatii?

Cum il faci sa te asculte cand ii vorbesti

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...