Recorduri si legi stupide in materie de saruturi


 • Probabil că tocmai de aceea doi îndrăgostiţi din Italia s-au sărutat timp de 31 de ore, 30 de minute şi 30 de secunde – timp în care nu au mâncat, nu au dormit şi nu au folosit toaleta - acesta fiind cel mai lung sărut înregistrat până acum. Dar nu este singurul record în materie de săruturi. Probabil pentru că timpul nu le permitea să se sărute 30 de ore, doi japonezi s-au gândit să bată recordul la sărut sub apă. Buzele lor s-au atins timp de două minute şi 18 secunde.
 • În 1990, un american a sărutat 8000 de persoane în opt ore, iar recordul pentru cele mai multe săruturi în acelaşi timp le aparţine unor filipinezi. Ei au strâns într-o piaţă 5122 de cupluri care s-au sărutat concomitent, timp de 10 secunde.
 • Dacă asta s-ar fi întâmplat în statul american Iowa, nu ar fi putut participa bărbaţii cu mustaţă, căci legea le interzice acestora să se sărute în public. Cei fără mustaţă au voie să-şi sărute soţiile în văzul lumii dar nu mai mult de cinci minute. În schimb, dacă femeia doarme sărutul este absolut interzis.
 • Într-un alt stat american nu ai voie să te săruţi în tren, în timp ce francezi au interzis săruturile între liniile de cale ferată. 
Daca ti-a placut acest articol, atunci apasa LIKE, pentru a-l citi si altii.
  Sursa: revista Unica

  Cititi si: Cum si de ce ne sarutam

  Niciun comentariu:

  Trimiteți un comentariu

  Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...