Cum o pacalesti ca o iubesti, chiar daca nu simti asa

Unii bărbaţi vor doar o relaţie confortabilă, să aibă pe cineva aproape şi... cam atât. Când vine vorba despre sentimente, nu le înţeleg, nu le simt şi nu prea ştiu nici să le arate.
Femeile, în schimb, au nevoie de dovezi de amor. Pentru aceia dintre voi care nu ştiţi cum să vă împăcaţi consoartele, vă prezentăm nişte sfaturi... nevinovate, prin care să le păcăliţi că le iubiţi, chiar dacă nu simţiţi sentimente chiar atât de profunde. 

 
1. Fă-i complimente...
Dacă îţi complimentezi mereu iubita, ea se va simţi mai bine, evident, şi nu te va mai bate la cap cu toate defectele ei închipuite. Mai mult, se va simţi apreciată şi plăcută.

2. Fii cavaler...
Deschide-i uşa, ţine-i scaunul când mergeţi la restaurant, ajut-o să spele vasele dacă tot ea a gătit şi cumpără-i flori din când în când. Va fi convinsă că ţii la ea şi va uita că nu îi faci declaraţii romantice.

3. Sun-o când nu sunteţi împreună...
Fă-ţi timp să o suni în timpul zilei, când nu sunteţi împreună sau dacă unul dintre voi e plecat pentru o perioadă mai lungă. Sau măcar trimite-i din când în când câte un sms. Surprinde-o uneori şi cu un mail. Se va bucura ştiind că te gândeşti la ea.

Daca ti-a placut articolul, da click pe butonul "Imi place", pentru a-l  citi si altii.

Sursa: ziarul Libertatea

Cititi: Ce le pot scrie baietii fetelor?


Cum sa agati o femeie inabordabila?


5 lucruri pe care sa nu i le spui iubitei, daca nu vrei sa o enervezi

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...