Cum iti dai seama daca prietenul tau te iubeste?

Ai o relaţie cu un tip de care eşti super-indrăgostită, dar nu iţi dai seama dacă el chiar te iubeşte sau se preface că are sentimente pentru tine. E simplu să ghiceşti adevărul chiar din comportamentul lui faţă de tine.

1. E sincer...


Îţi povesteşte ce i s-a întâmplat la şcoală sau la serviciu, îţi cere sfaturi şi nu se sfieşte să îţi atragă atenţia atunci când ai greşit cu ceva. E incredibil de sincer şi e lipsit de egosim în relaţia dintre voi. Nu mai există "problemele mele" şi "problemele tale", ci totul s-a transformat în "ale noastre".

2. Îţi face cunoştinţă cu părinţii lui...
Atunci când iubitul tău chiar te iubeşte şi urmăreşte să aibă o relaţie serioasă cu tine, îţi face cunoştinţă cu părinţii lui. Nu te invită pe lae el ca să vă uitaţi la un film sau ca să petreceţi timpul împreună pur şi simplu, ci ţi-i prezintă pe ai lui ca la carte, fără a se rezuma la o prezentare simplă, de genul: "Mama, tata, ea e Doina. Noi mergem în sufragerie şi ne uităm la film. Pa!"

3. Te ajută prin casă...
Dacă mâncaţi împreună se oferă să spele el vasele, dacă tu ai gătit, nu stă posac în fotoliu când vrei să dai cu aspiratorul şi, mai mult, nu se supără că atunci când e în vizită pe la tine îl consideri "parte a familiei", cu anumite responsabilităţi, şi nu doar musafir. În plus, se oferă să mergeţi împreună sâmbătă la cumpărături, în piaţă, alege o zi în care să vă uitaţi la film, îţi respectă micile tabieturi şi rutina zilnică, fără a se rezuma doar la "ne vedem seara, după ce-ţi termini treaba".

4. Vorbeşte deschis despre viitorul vostru...
Nu se sperie atunci când vă faceţi planuri de viitor, ba chiar vine el cu idei. În plus, discuţiile despre viitorul vostru, căsnicie, copii şi "fericiţi până la adânci bătrâneţi" nu îl sperie, ci participă bucuros la ele.

5. Face compromisuri...
Nimeni nu e perfect şi o persoană cu care să te asemeni la perfecţie nu există. Secretul e ca fiecare dintre voi să facă unele compromisuri. Atunci când el te acceptă aşa cum eşti, chiar şi cu micile imperfecţiuni, fără a se plânge şi a comenta aiurea, e clar că te iubeşte.

Daca ti-a placut articolul, da click pe butonul "Imi place", pentru a-l  citi si altii.

Sursa: ziarul Libertatea

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...