Cum cuceresti fiecare zodie la prima intalnire?

Poţi transforma prima întâlnire într-un succes garantat dacă alegi locul şi atitudinea potrivită. În funcţie de zodie, bărbaţii au anumite preferinţe.


Iată locul unde i-ar plăcea să meargă la prima întâlnire şi care este atitudinea cu care îl cucereşti, în funcţie de zodie...

 
Berbecul ar prefera să meargă la prima întâlnire într-un loc care împlică şi activitate, considerând că aşa leagă mai bine o legătură cu cineva, decât de vorbă, la o cafea. Încearcă sala de distracţii a unui mall, unde îl poţi provoca la un joc de billiard sau de bowling. Dacă totuţi nu te dai în vânt după astfel de activităţi, invită-l la cel mai nou restaurant sau club. Ca să îl cucereşti încearcă să fii cât mai jucăuşă şi imprevizibilă.

Taurul preferă la prima întâlnire doar lucrurile de calitate: un restaurant bun, muzică pe gustul lui şi canapele confortabile. Nici o seară la operă nu l-ar deranja, încheiată cu o plimbare nocturnă. Ca să îl cucereşti nu te avânta cu propuneri sexuale, căci acest nativ vrea o femeie inocentă pentru o relaţie serioasă, pe care el să o transforme într-o fată rea.

GEMENI...
Gemenii preferă pentru prima întâlnire acele activităţi interactive şi care îl stimulează intelectual. Îl poţi invita la un stand up comedy sau chiar la o cafea, undeva în aer liber. Ca să îl cucereşti asigură-te că îi pui multe întrebări şi că îi răspunzi cu inspiraţie şi originalitate la ce te întreabă el. Nu aborda însă subiecte prea serioase.

RAC...
Racul preferă să meargă într-un loc cât mai familiar la prima întâlnire, aşa că îi poţi spune că vrei să te ducă la cafeneaua lui preferată sau îl poţi invita să faceţi un tur al muzeelor de la voi din oraş. Îi place să vorbească despre tradiţii şi familie, iar întrebările personale nu îl inhibă, dacă ştii să le pui în momente cheie. Îl cucereşti, dacă îi arăţi că empatizezi cu el, aşa că fii atentă la sentimentele pe care le ascund afirmaţiile lui.

LEU...

Leul vrea să impresioneze la prima întâlnire, aşa că va prefera un loc în care ţinuta elegantă este obligatorie sau o activitate care îi permite să îşi etaleze talentele şi să fie în centrul atenţiei, cum ar fi la karaoke. Ca să îl impresionezi, încearcă să ieşi în evidenţă cu stilul şi înfăţişarea ta. Dacă se mândreşte că este văzut cu tine pe stradă ai câştigat jumătate din bătălie. Mai departe, mergi la sigur, dacă râzi la glumele lui, cu care, sigur, te va asalta.

FECIOARA...
Expoziţiile de orice fel îl atrag pe bărbatul Fecioară, care are ocazia să îţi explice stilul artistului, în cazul în care este impresionat de exponate sau să-l critice cu argumente atent cântărite. Nici grădina botanică nu este o destinaţie de ocolit. Ca să îl cucereşti, arată-i că eşti fascinată de comentariile lui şi că accepţi orice critică cu fruntea senină.

BALANTA...
Balanţa preferă destinaţiile liniştite şi elegante pentru prima întâlnire, aşa că zona de lounge a oricărui bar select este tocmai pe gustul acestui nativ. Îi plac locurile mai pretenţioase pentru că are ocazia să se dichisească şi să fie înconjurat de lume bună, sentimentul de apartenenţă fiind foarte important pentru el. Balanţa adoră conversaţiile şi activităţile în doi, aşa că discuţiile şi deserturile savurate împreună îl cuceresc, cu siguranţă.

SCORPION...
Scorpionul este un bărbat sensibil, care nu ţi se va dezvălui de la prima întâlnire. De aceea va aprecia o activitate care nu implică multă vorbă, cum ar fi un film la cinema sau o plimbare liniştită pe malul unui lac. Ca să îl impresionezi la prima întâlnire, nu îi dezvălui prea multe intimităţi. Dă-i de înţeles că eşti o femeie puternică, pe care o va descoperi treptat. Nu uiita să aplici şi nişte tehnici de seducţie non verbale.

SAGETATOR...

Săgetătorul preferă la prima întâlnire să meargă într-un loc în natură, aşa că plimbările în parc, sau, de ce nu, o zi întreagă într-un water park sunt pe placul lui şi îi antrenează spiritul aventurier. Ca să îl impresionezi trebuie să îi arăţi dinamicului Săgetător că poţi ţine pasul cu el şi fizic şi intelectual, aşa că îndrăzneala şi prezenţa de spirit nu trebuie să îţi lipsească din arsenal.

CAPRICORN...
Capricornul preferă lucrurile clasice şi selecte, aşa că nu dai greş dacă îi propui să luaţi cina la un restaurant luxos la prima întâlnire. După un vin bun, poţi apela la acea latură mai distractivă a Capricornului şi îl poţi invita la dans într-un club unde puteţi să vă mişcaţi pe ritmurile muzicii vechi. Ca să îl impresionezi la prima întâlnire arată-i că eşti o femeie elegantă, care nu îşi uită niciodată bunele maniere acasă şi care abordează subiecte de conversaţie elevate.

VARSATOR...
Vărsătorul detestă toate acele reguli nescrise ale primei întâlniri, aşa că porneşti cu un mare minus dacă îl inviţi la cinema sau la restaurant. Mergeţi, mai degrabă, într-un bar în care cântă trupa lui preferată sau, de ce nu, chiar la circ, unde puteţi urmări reprezentaţii spectaculoase, pe placul Vărsătorului. Ca să îl impresionezi nu da dovadă de superficialitate, ci de ingeniozitate. Atenţia la detalii şi cultura sunt calităţile pe care el vrea să le vadă la prima întâlnire.

PESTI...
Bărbatul Peşti adoră scenariile clasice de la prima întâlnire, aşa că te va aştepta cu flori şi va aprecia un loc romantic, în care puteţi lua masa şi puteţi conversa la lumina lumânărilor. Învită-l la o terasă pe malul unui lac, pentru un cadru deosebit de romantic, iar, mai apoi, propune-i să vă plimbaţi puţin. Ca să îl cucereşti nu trebuie decât să îi arăţi că eşti o prezenţă feminină şi sensibilă, care caută marea iubire, nu o aventură de-o noapte.

Sursa: revista Unica 

Daca ti-a placut articolul, da LIKE, pentru a-l citi si altii. 


Cititi si: Cu ce zodii ai o casnicie fericita, si de care divortezi?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...