Cele mai mari minciuni spuse in timpul flirtului online

Atunci când poartă o conversaţie online, oamenii sunt mult mai tentaţii să spună despre ei şi lucruri nu tocmai adevărate decât atunci când discuţia se desfăşoară faţă-n faţă.

Potrivit unui studiu recent, atunci când flirtează prin intermediul discuţiilor online, oamenii au tendinţa să spună şi lucruri neadevărate sau exagerate.

Iată care sunt cele mai mari minciuni pe care aceştia le folosesc foarte des:

1. Înălţimea...
Sunt foarte mulţi cei care mai adaugă centimetri buni la înălţimea lor reală, considerând că astfel îşi vor impresiona interlocutorul. Cei care fac acest lucru sunt în majoritate bărbaţi.

2. Salariul...
Se pare că cele mai multe minciuni se spun pe tema banilor, ajungând să susţină că au un venit chiar şi de patru ori mai mare decât cel real.

3. Pozele...
Imaginile sunt foarte importante atunci când vrei să faci o impresie bună interlocutorului, de aceea, de obicei, se trimit pozele careavantajează cel mai mult persoana în cauză chiar dacă sunt foarte vechi sau prelucrate.

Daca ti-a placut acest articol, atunci apasa LIKE pentru a-l citi si altii.

Sursa: ziarul Libertatea 

Un comentariu:

  1. Anonim2/12/12


    Traim intr-o lume care se alimenteaza cu minciuna, rautate si imaginatie. Cei care spun sincer ceea ce cred despre ceilalti sau evenimentele zilnice, care isi exprima simtamintele, sunt considerati nebuni. De ce totusi adevarul e vazut si considerat ca ceva negativ? Ei bine, pentru ca arata ceea ce multi sunt cu adevarat, si zilnic acestia cauta noi solutii pentru a masca purtarea si faptele lor murdare. Ne este frica de adevar, pentru ca putem pierde, putem fi condamnati, aratati cu degetul. Suntem atat de lasi incat nu ne asumam riscul propriilor noastre greseli. Nu mai reusim sa facem diferenta intre realitate si fantazie. Multi, spunand zilnic minciuni, au ajuns sa creada si ei irealitatea pe care atat de des o raspandesc celor din jur. Ma trezesc mereu in mijlocul oamenilor. Afiseaza un zambet atat de frumos si vorbele lor sunt dulci ca vinul, dar atat de tari incat te ametesc. Ii privesc in ochi, si nu reusesc sa deslusesc minciuna de adevar. Atunci cand reusesti totusi sa-i prinzi cu minciuna, si le zici, iti zic senin ca doar au glumit. Trebuie sa recunosc ca au devenit niste actori foarte talentati, multumita zilnicelor exercitii de repetare. Incetul cu incetul, adevarul va ajunge sa-i faca pe cei mai multi dintre noi sa-si piarda mintile.

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...