4 motive pentru care o relatie e mai importanta decat cariera

De cand toată lumea vrea să ajungă in topul managementului, relaţiile, familia şi iubirea in general sunt lăsate pe un plan secund, primând cariera şi orele petrecute la birou.
Totuşi, o relaţie stabilă nu dăunează carierei, ba din contră, poate să ajute.

 Motivaţie...
Dacă ai o relaţie stabilă sau te căsătoreşti, vei fi mai motivat, mai ales ca bărbat, să avansezi în carieră, tocmai pentru a-ţi contrui o viaţă alături de persoana iubită. Vei planifica vacanţe, pentru care e nevoie de bani, te vei gândi la copii sau vei vrea să-ţi cumperi o casă şi o maşiă, pentru care, la fel, ai nevoie de fonduri destul de mari.

Terapie...
Uneori, problemele de la serviciu te pot enerva la culme, te epuizează, te pot conduce la depresii. Dacă te întorci acasă şi eşti mereu singur, sau cu vreun coleg de apartament sau cu părinţii, nu ai parte de aceeaşi atenţie, înţelegere şi dulci dezmierdări ca şi atunci când locuieşti cu persoana iubită. Astfel, a sta cu prietena sau prietenul poate fi ca o terapie.

Creativitate...
Când ai o problemă de rezolvat sau încerci să găseşti o idee pentru la serviciu, persoana iubită te poate ajuta. Decât să stai şi să te dai cu capul de pereţi la birou sau acasă, singur, sau cu nişte colegi enervanţi, de ce să nu organizezi o şedinţă de brainstorming în doi?

Profesionalism...
O relaţie serioasă te maturizează. Vei adopta un stil verstimentar mai serios, vei deveni o persoană mai responsabilă şi astfel e posibil să ai reuşite mai multe şi mai mari la serviciu.

Daca ti-a placut acest articol, atunci apasa LIKE pentru a-l citi si altii.

Sursa: ziarul Libertatea 

Cititi si: De ce vrem ce nu putem avea?


De multe ori "niciodata", inseamna "mai tarziu"


5 lucruri pe care femeile le adora, si barbatii nu le inteleg

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...