Numerologia si viata de cuplu

Cifra 2 îţi spune dacă are intenţii serioase, iar cifra 5 dacă sunteţi suflete pereche... Află căile nebănuite prin care numerologia îţi influenţează viaţa de cuplu.

Pentru început, în studiul numerelor, fiecare cifră are o semnificaţie aparte. Iată-le pe cele care ascund indicii despre viaţa ta amoroasă.

Cifra 2 îţi spune dacă aveţi o relaţie stabilă...
Această cifră îţi arată dacă relaţia voastră este stabilă pe mai multe căi. Sunteţi de cel puţin două luni împreună? Formaţi un duo şi nicio altă persoană nu v-a surescitat interesul în tot acest timp? Vă vedeţi de cel puţin două ori pe săptămână? Aţi stat în cele două luni cel puţin două weekend-uri, deci câte două zile întregi, împreună? Dacă ai răspuns afirmativ la aceste întrebări, tu şi iubitul tău aveţi o relaţie stabilă şi aţi pus bazele unei relaţii de viitor!

Cifra 5 îţi spune dacă sunteţi suflete pereche...
În primii cinci ani de relaţie cei doi parteneri încă se ajustează unul pe celălalt pentru a funcţiona în cuplu. Se pare că doar în primii cinci ani suntem dispuşi să facem compromisuri privind propria persoană, după care, potrivit specialiştilor, apare o reticenţă în a mai schimba chiar şi detalii. De aceea, după cinci ani puteţi conchide dacă aveţi o relaţie fericită şi sunteţi suflete pereche.

Cifra 6 aduce noroc cuplurilor...
 Potrivit numerologilor, cifra 6 reprezintă numărul iubirii, cel care protejează cuplurile. Te sfătuiesc să plănuieşti întâlnirile romantice pentru a şasea zi din săptămână- noroc că sâmbăta este ziua cu pricina! Mai mult, cele mai fericite relaţii încep în a şasea zi din ună sau a şasea lună din an. Aşadar, încearcă să pui în contextul relaţiei tale cât mai des această cifră!

Cât despre cifra 7 psihologii susţin că nu ar trebui să existe o diferenţă de vârstă mai mare de şapte ani pentru ca relaţia să fie de viitor. În cazul în care diferenţa dintre voi este cel puţin dublul lui 7, relaţia amoroasă poartă atributele relaţiei părinte-copil.

Dacă nu te-a sunat după opt zile de la întâlnire şterge-l din agendă, căci nu este interesat. La polul opus, dacă ţi-a cerut să vă mutaţi împreună sau să vă căsătoriţi, dar eşti indecisă, aşteaptă nouă zile, iar decizia va veni de la sine, mai adaugă numerologii.

Numerologia care se ocupă cu studiul relaţiilor de cuplu apelează la mai multe tipuri de exerciţii prin care se calculează compatibilitatea dintre parteneri.

Iată un exerciţiu de numerologie prin care poţi calcula compatibilitatea dintre tine şi iubitul tău, cu ajutorul numelor voastre întregi...

Pasul 1: Specialiştii consideră că numele pe care îl purtăm ne influenţează pe tot parcursul vieţii. Aşadar, numerologia atribuie un număr simbolic fiecărui nume după următoarea schemă:

1  2  3  4 5 6 7  8  9
A B C D E F G H I
J K L M N O P Q R
S T U V W X Z Y

Pasul 2: Calculează numărul numelui tău şi numărul numelui iubitului tău!

Exemplu: Ana Ionescu: 1+5+1+9+6+5+5+1+3+3= 39; 3+9 =12; 1+2= 3
Dan Ionescu: 4+1+5+9+6+5+5+1+3+3= 42; 4+2 = 6

Pasul 3: Acum puteţi calcula cifra ce guvernează cuplul vostru, care este formată din suma numerelor numelor voastre, până când ajungeţi la o singură cifră.

Cifra ce guvernează cuplul din exemplul de mai sus este 9.

Această cifră vă dezvăluie ce fel de relaţie, cu bune şi rele, se creionează din interacţiunea voastră. Aşa aflaţi cât de compatibili sunteţi în funcţie de numele voastre întregi.

Iată semnificaţia fiecărei cifre în parte!


Cifra 1: În această relaţie este important să învăţaţi să vă respectaţi limitele, pentru că unul ţine la spaţiul personal, iar celălalt vrea apropiere.

Cifra 2: În această relaţie este important să învăţaţi să cooperaţi, căci amândoi vreţi să deţineţi controlul şi să vă impuneţi în faţa celuilalt punctul de vedere.

Cifra 3: În această relaţie este important să învăţaţi să comunicaţi deschis, căci amândoi aveţi dificultăţi în a vă exprima sentimentele.

Cifra 4: În această relaţie trebuie să învăţaţi cum să vă planificaţi activităţi în doi, căci lipsa de iniţiativă a amândurora lasă rutina să între în cuplul vostru.

Cifra 5:
În această relaţie trebuie să învăţaţi cum să vă cumpătaţi, căci legătura dintre voi este foarte instinctivă, pasională şi spontană, stări care vă întind capcane.

Cifra 6: În această relaţie trebuie să învăţaţi să vă asumaţi responsabilitatea pentru propriile acţiuni, căci amândoi aveţi tendinţa să pasaţi vina de la unul la celălalt.

Cifra 7: În această relaţie trebuie să învăţaţi să îmbrăţişaţi sentimentul de iubire, căci vă este teamă de intensitatea lui, aşa că intimitatea în cuplu are de suferit.

Cifra 8: În această relaţie trebuie să învăţaţi cum să împletiţi viaţa de cuplu cu alte aspecte, căci există presiunea faptului că trebuie să vă împărţiţi, lucru care dăunează relaţiei.

Cifra 9: În această relaţie trebuie să învăţaţi cum să vă păstraţi indentitatea, căci investiţi toate resursele în relaţia de cuplu şi ignoraţi alte aspecte importante din viaţa fiecăruia.

Daca ti-a placut acest articol, atunci apasa LIKE, pentru a-l citi si altii.

Sursa: revista Unica

Cititi si: Cine si cum conduce in cuplu?

6 modalitati de a scapa de rutina in cuplu

Pozitiile de dormit reflecta viata de cuplu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...