De ce nu ar trebui sa stergi numarul de telefon al fostului iubit

Dacă după ce relaţia voastră s-a terminat te gândeşti să îi ştergi numărul din agendă pentru a nu fi tentată să suni sau să trimiţi mesaje, află că sunt multe momente în care ţi-ai dori să nu fi făcut asta.

Iată 5 situaţii în care ai vrea să mai ai încă numărul lui:

Atunci când te sună...

Dacă nu recunoşti numărul şi răspunzi fără să ştii cine este, s-ar putea să fii pusă într-o situaţie puţin cam neplăcută, pentru că te ia prin surprindere. În cazul în care ştii al cui este numărul, poţi alege să nu răspunzi sau să te pregăteşti înainte.

Ar putea să te ajute în carieră...
Poate la un moment vei avea nevoie de relaţiile pe care el le are şi ar fi păcat să nu poţi beneficia de ele, doar pentru că nu mai ai numărul lui de telefon.

În caz de urgenţă...
Nu se ştie niciodată când ai nevoie de o persoană cunoscută pe care te poţi baza. Poate el te-ar putea ajuta într-o situaţie disperată.

Aţi putea fi totuşi prieteni...
La un moment dat, după ce timpul vindecă rănile, poate îţi vei dori să purtaţi discuţii şi să vă amuzaţi, pentru că oricum vă cunoaşteţi foarte bine. Ar fi păcat să pierzi, aşa aiurea, un potenţial foarte bun prieten.

Ar fi copilăresc...
Până la urmă sunteţi două persoane mature. Sunt mult mai multe căi de a uita pe cineva şi fără să-i ştergi numărul din memorie. La un moment dat ai putea să uiţi că mai există printre contactele tale.

Daca ti-a placut articolul, atunci apasa LIKE, pentru a citi si altii.


Sursa: ziarul Libertatea 

Cititi si: 3 intrebari pe care sa i le pui unui barbat inainte de a te cupla cu el


In seara asta, tu vei fi surpriza lui


Cum sa fii iubitul perfect, in patru pasi simpli

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...