5 moduri prin care sa-l scoti din minti in timpul Cupei Mondiale

Timp de o lună barbaţii de pe întreg mapamondul o să fie lipiţi de televizor, probabil cu berea în mână. Dacă aveţi un iubit sau un soţ microbist sigur nu o să fiţi foarte încântate de faptul că veţi fi neglijate.
Sunt câteva lucruri pe care nu ar fi bine să i le spuneţi sau să le faceţi în timpul meciurilor. Sau, de ce nu? Consideraţi-le idei de pus în practică.

1. Ce frumos e afară! Nu-i aşa că o să mergem în fiecare seară în oraş?...
E cald şi să stai în casă pe vremea asta e păcat. E posibil ca iubitul tău să iasă la vreo terasă cu prietenii lui şi să se uite la meci, dar sigur nu la asta te referi tu. Poţi să organizezi seri de plimbat prin parc, de ieşit la terasă, de mers la restaurant sau poate într-un club. Ai grijă ca totul să se întâmple în jurul orei 21, când e meci la tv.

2. Dacă tot a venit vara, hai să facem curăţenie generală...
Bineînţeles că programul de spălat, sters praful, poate zugrăvit şi cine mai ştie ce o să aibă loc în fiecare seară, după serviciu şi o să dureze vreo două săptămâni, cât să-i pui toţi nervii pe bigudiuri.

3. Hai să plecăm într-o vacanţă la munte, departe de orice...
E vară, deci un concediu e binevenit. Alege o locaţie din vârful munţilor, unde nu există cablu tv, internet şi uneori nici semnal la telefon, fă rezervare pentru 10 zile şi apoi pune-l să-şi facă bagajele.

4. Sergiu şi Silvia pleacă în concediu şi îl lasă pe ăla micu' să avem grijă de el...
Prietenii voştri care au copil mic şi gălăgios pleacă în concediu şi pe copil vi-l lasă vouă să vă pregătiţi petnru când soseşte momentul să aveţi şi voi un bebe. Fă-i program de îngrijit copilul, jucat cu copilul, adormit şi vegheat copilul. Poţi şi să exagerezi cu atenţia pe care trebuie să i-o acorde celui mic. Chiar dacă nu vine nici un copil să stea două săptămâni cu voi, dă-i vestea asta, numai ca să vezi ce faţă face. Merită!

5. Vreau să mă fac microbistă...
Nu ştii nimic despre fotbal şi nici nu te interesează, dar dacă tot e Campionatul Mondial, spune-i că vrei să înveţi şi tu sportul cu balonul. Nu să joci, dar să-i înveţi secretele. Stai cu iubitul tău în timpul fiecărui meci şi pune-i cele mai stupide întrebări. Uite câteva exemple: "Oare fotbaliştii nu transpiră dacă aleargă atât?" / "Cine a inventat cartonaşul galben?" / "Care dintre jucătorii de pe teren ţi se pare mai frumos?" / "Oare din ce material sunt făcute echipamentele?". Evident, cere detalii şi ia-ţi notiţe.

Daca ti-a placut articolul, da click pe butonul "Imi place", pentru a-l  citi si altii.

Sursa: ziarul Liberatatea

Cititi si: De ce nu plang barbatii?

Barbatii mai ingrijiti decat femeile

Ce ne invata revistele despre barbati?!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...