5 lucruri pe care femeile le adora, iar barbatii nu le inteleg

In anumite privinţe bărbaţii şi femeile sunt incredibil de diferiţi. Nu doar din punct de vedere fizic sau al modului in care procesează informaţiile şi....
sentimentele.

Aşa cum, spre exemplu, ele nu înţeleg de ce ei sunt atât de obsedaţi de fotbal, nici barbatii nu pricep cum de iubitele sau soţiile lor pot să fie impresionate până la lacrimi de unele lucruri... stupide.
 
1. Nunţile...
Femeile sunt înnebunite după nunţi. Participă cu drag la astfel de evenimente pentru care se pregătesc la fel de mult ca şi mireasa, chiar dacă sunt simple invitate. Când mirii îşi jură credinţă unele dintre reprezentantele sexului frumos izbucnesc, involuntar, în lacrimi. Bărbaţii nu sunt capabili să priceapă aşa ceva.

2. Bârfa...
Fetele adoră să afle tot despre toată lumea şi apoi să transmită informaţiile, eventual cu mici adăugiri. Această ocupaţie e cu atât mai plăcută cu cât persoana despre care bârfesc e una pe care nu o suportă şi care a făcut sau a păţit ceva rău. E un obicei foarte urât pe care ei nu pot să-l înţeleagă, deşi uneori îl practică.

3. Lumânările...
Fetelor le plac lumânările parfumate sau nu. Le pun prin toată casa, inclusiv în baie sau bucătărie şi le aprind atunci când vor să creeze o atmosferă romantică. Mai mult, unele dintre ele nici nu le aprind pentru că le e milă de lumânări, ca nu cumva să le strice.

4. Reducerile...
Au sau nu au nevoie de haine, dacă sunt reduceri femeile dau buzna la cumpărături. Şi nu doar ca să privească în vitrină, ci să cumpere tot felul de piese vestimentare de care nu au nevoie şi pe care poate nu o să le îmbrace niciodată dar... sunt la reducere şi e un motiv suficient de bun.

5. Să plângă la filme...
Cele mai multe femei plâng în hohote la peliculele romantice. Şi se pregătesc dinainte de a începe filmul. Îşi iau şerveţelele lângă ele sau. cel puţin, sunt conştiente de faptul că o să plângă şi de abia aşteaptă să lăcrimeze. Bărbaţii nu sunt capabili să înţeleagă cum de iubitele sau soţiile lor sunt nerăbdătoare să se întristeze până la lacrimi.

Daca ti-a placut acest articol, atunci apasa LIKE pentru a-l citi si altii.

Sursa: ziarul Libertatea

Cititi si: Ce le spune iubitul tau prietenilor sai, despre tine?!


5 idei gresite pe care le au femeile despre barbati

2 comentarii:

  1. Liviu17/9/12

    5??? Sunt cu mult mai multe... Astea sunt doar generalitatile...

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...