3 lucruri pe care el ar vrea sa le auda la prima intalnire

Este prima voastră întâlnire, îl placi, ai emoţii şi nu vrei s-o dai în bară punând întrebări prosteşti sau comportându-te ciudat.
Iată trei lucruri pe care un tip le-ar aprecia la prima voastră ieşire şi pe care ar vrea să le audă:

 "Faci exerciţii?"...
Această întrebare ar trebui să-l flateze, mai ales dacă răspunsul este "da". Chiar şi în condiţiile în care răspunsul este "nu", ai scuza perfectă pentru ai spune cât de bine arată şi poţi să-l sfătuieşti s-o ţină tot aşa cu ceea ce face el pentru a se menţine în formă. Ar fi bine să ştii totuşi că trebuie să fii pregătită după ce pui această întrebare, deoarece sunt mulţi bărbaţi care îţi dau detalii absurde despre sportul pe care îl fac.

Evită să pui această întrebare dacă cel cu care ai ieşit nu este deloc în formă şi acest lucru este evident. O va lua ca pe o ironie şi rişti să strici totul.

"Voi mânca friptură"...
Această afirmaţie nu este o ofensă adusă vegetarienilor, ci un lucru pe care bărbaţii vor să-l audă pentru a fi convinşi că te simţi bine şi nu ţi-ai pierdut apetitul din cauza alegerii proaste a restaurantului sau a vreunei gogomănii pe care a zis-o.

"..."...
Cel de-al treilea lucru nu este neapărat unul pe care vrea să-l audă. La sfârşitul unei întâlnirii poate conta enorm un lucru nespus. Te-ai uitat în ochii lui, ai părut relaxată şi binedispusă? Ai fost atentă şi interesată? Aceste lucruri pot conta mai mult decât orice subiect de conversaţie atunci când flirtezi cu cineva. Sigur îşi va aminti cu drag de ele.

Daca ti-a placut articolul, da click pe butonul "Imi place", pentru a-l  citi si altii.

Sursa: ziarul Libertatea

Cititi si: Lucruri penibile pe care le fac barbatii ca sa-si impresioneze iubitele

8 motive consacrate pentru care inseala barbatii

De ce insala barbatii?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...