3 intrebari pe care sa i le pui unui barbat inainte de a te cupla cu el

Vrei să afli ce fel de om e bărbatul irezistibil pe care l-ai întâlnit? Te gândeşti dacă are rost să te cuplezi cu el?
Publicaţia americană Frisky te ajută să îţi dai seama ce fel de individ e el şi dacă aţi putea să construiţi o relaţie armonioasă, în funcţie de răspunsurile pe care ţi le dă la trei întrebări simple.

1. Care e cel mai urât lucru care ţi s-a întâmplat?...
În primul rând afli câte ceva despre viaţa lui şi în cel de-al doilea rând îţi dai seama cum gândeşte. Dacă îţi răspunde imediat că a fost distrus când şi-a rupt o mână sau când echipa lui preferată de fotbal a pierdut campionatul, atunci e clar că nu prea e matur şi nu e de considerat pentru o relaţie "de viitor". În plus, când îţi povesteşte îţi poţi da seama şi cum reacţionează în situaţii de stres sau cum rezolvă o problemă.

2. Ce faci în timpul liber?...
E important să vă placă lucruri similare, pentru că dacă tu tragi într-o parte şi el în cealaltă, nu ajungeţi niciunde. Dacă petrece timpul închis în casă jucând WOW sau stă noapte după noapte în club cu băieţii iar pe tin nu te tentează aceste stiluri de viaţă ar cam trebui să-i zâmbeşti frumos şi să-i spui un fugitiv "pa".

3. Cum te înţelegi cu mama ta?...
Nu e bine dacă o urăşte, dar nici dacă e "băiatul mamei". Răspunsul potrivit ar trebui să fie ceva de genul: "Ne înţelegem bine, dar nu sunt dependent de ea. Avem o relaţie bazată pe comunicare şi încredere".

Daca ti-a placut articolul, atunci apasa LIKE, pentru a-l citi si altii.


Sursa: ziarul Libertatea

Cititi si: Barbatii cu fata lata nu inspira incredere


Cum flirteaza barbatii in functie de zodie?

2 comentarii:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...