Cum sa fii iubitul perfect, in patru pasi simpli

Femeile nu au nevoie de tot felul de lucruri complicate pentru a se simţi iubite, in siguranţă şi apropiate de iubitul lor. Pentru a o face să se simtă bine alături de tine, urmează câţiva paşi simpli.

1. Ascult-o...
Da, uneori spune tâmpenii sau lucruri care nu te interesează dar ascult-o. Las-o să-ţi povestească ultimul episod din serialul preferat, ce rochie a văzut la mall sau ce a mai păţit prietena ei. Dacă stai şi o asculţi activ, participând uneori la discuţie, va simţi că e importantă pentru tine.

2. Fă-i surprize...
Femeile adoră să li se facă surprize. Plăcute, evident. Aşa simt că sunt dorite. Nu trebuie să te dai peste cap să ai cine ştie ce idei sau să cheltuieşti o avere. Un buchet de flori din când în când, fără nici o ocazie specială, o cutie de bomboane sau o cină romantică pregătită special pentru ea sunt deja surprize pe care le va adora.

3. Ţine-ţi promisiunile...
I-ai promis că mergeţi la cumpărături joi. Nu te mai răzgândi şi nu amâna. Aţi zis că o să petreceţi un weekend la munte, aranjează plecarea fără a găsi motive să mergeţi altădată sau deloc. Dacă nu-ţi ţii promisiunile, va crede că nu îţi place să petreci timpul alături de ea sau că nu acorzi importanţă dorinţelor ei.

4. Respect-o!...
Oricărei femei îi place să fie alintată, să i se vorbească frumos, să aibă un iubit care e tandru şi atent. Fă un mic efort şi poartă-te frumos cu ea. Nu-i vorbi urât, apreciază ce face pentru tine şi, din când în când, surprinde-o cu un sărut pasional.

Daca ti-a placut articolul, atunci apasa LIKE, pentru a-l  citi si altii.

Sursa: revista Libertatea

Cititi si: 25 de sfaturi pentru primele intalniri


Cum sa il faci sa devina mai romantic


Poate sa functioneze o relatie cu un barbat mai in varsta?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...