Cum sa fii iubita perfecta, in patru pasi simpli

Bărbaţii nu sunt complicaţi, dar femeile au minunatul talent de a găsi mereu metode prin care să despice firul în patru atunci când nu e nevoie. Poate dintr-un fel de exces de zel. Nu e dificil să-l faci să se simtă bine alături de tine. Nu trebuie decât să urmezi nişte reguli simple.

1. Nu fi geloasă fără motiv...
Nu-i sări la gât imediat cum admiră o femeie frumoasă pe stradă sau într-un bar. Şi tu te uiţi la bărbaţii care arată bine. Ba chiar şi după femei. Iar dacă din când în când îşi cumpără câte o revistă pentru bărbaţi nu îi face morală. O să îl enervezi şi chiar o să vrea să-şi caute o iubită care să nu fie aşa de isterică şi nesigură pe ea.

2. Nu îl cicăli toată ziua...
Nimic nu îţi convine. Că nu spală vasele sau că nu le spală bine. Că nu stă cu tine sau că stă mereu pe capul tău. Lasă-l şi pe el să respire. Iar dacă iese cu băieţii la bere, nu ţipa la el când vine acasă că a băut bere. E puţin cam absurd, dacă stai să te gândeşti. Pare că îi cauţi mod în papură pentru orice, încât o să-i vină să fugă cât mai departe de tine.

3. Susţine-l...
Nu e perfect şi uneori dă greş. Când e supărat, învins, deprimat indiferent dacă echipa favorită a pierdut meciul, nu i-a ieşit un proiect la muncă sau are un moment depresiv fii alături de el. Susţine-l şi poartă-te frumos. Încearcă să îl ajuţi nu prin sfaturi sau reproşuri, ci fiindu-i pur şi simplu alături şi ascultându-l.

Daca ti-a placut articolul, da click pe butonul "Imi place", pentru a-l  citi si altii.


Sursa: ziarul Libertatea 

Cititi si: Cum iti scoti relatia dintr-un impas?


Lui nu-i place anturajul tau
 

Cata libertate sa ii lasi iubitului?!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...