Cum iti dai seama ca ii place de tine?

Unii bărbaţi sunt complicaţi atunci când le place o femeie. Ba fac pe grozavii, ba nu spun nimic şi se comportă ca nişte copii care nu ştiu ce vor. Totuşi, dacă nu ştii ce să înţelegi din lucrurile pe care le face sau le zice, citeşte mai jos cum îţi poţi da seama, din comportamentul lui dacă te place sau nu.


1. Îţi zâmbeşte...

Dacă zâmbeşte când purtaţi o conversaţie sau când pur şi simplu te priveşte de la distanţă, înseamnă că te place puţin. Altfel nu ar zâmbi aşa pur şi simplu ca să-şi arate dinţii.

2. Fii atentă la picioarele lui...

Dacă atunci când stă lângă tine vârfurile picioarelor lui (ai pantofilor  sunt îndreptate spre tine, înseamnă că te place. E un truc pe care orice expert în limbajul trupului îl ştie. Dacă, în schimb, vârfurile pantofilor sunt îndreptate în altă parte, nu prea ai nici o şansă.

3. Se uită în ochii tăi...
Dacă se uită în ochii tăi, înseamnă că te place şi vrea să arate acest lucru. Dacă îţi evită privirea poate însemna că te place, dar e cam timid şi din această cauză evită un contact direct. Daca, în schimb, privirea lui e ba pe tine, ba în jurul tău, fiind de altfel normal pentru o discuţie cu un amic, un coleg sau oricare altă persoană, nu te place.

4. Te atinge...
Dacă în timp ce vorbiţi te atinge pe mână sau pe păr sau... oriunde, înseamnă că e atras de tine şi flirtează cu tine. Dacă stă departe şi pare dezinteresat, ei bine, chiar e indiferent şi nu te vede ca pe o potenţială iubită.

5. E atent la aspectul lui fizic...
Dacă e atent cu aspectul lui fizic şi pare să-şi aranjeze părul sau hainele atunci când vorbeşte cu tine sau înainte de a te aborda, e clar că vrea să facă o impresie bună şi că îi place de tine.

 Sursa: ziarul Libertatea 

Daca ti-a placut articolul, atunci apasa pe LIKE, pentru a-l citi si altii.

Cititi si: Barbatii emana nori de parfum

Ce e in mintea unui barbat, cand ii spui ca l-ai inselat?

Cum sa fii iubitul perfect, in patru pasi simpli

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...