3 lucruri pe care femeile singure nu vor sa le auda

Nu e de ajuns că sunt singure pentru că se mai şi găseşte toată lumea să le dea tot felul de sfaturi.
Este vorba despre femeile care nu au la momentul respectiv un iubit şi nici nu par să aibă noroc în a-şi găsi unul. Experta în psihologie Karin Anderson, de la Universitatea Concordia din Chicago, SUA, a realizat o scurtă listă cu lucrurile pe care nu trebuie să le spui niciodată unei femei singure.
 

Ar trebui să te străduieşti mai mult...

Sună ca un fel de reproş, iar o femeie singură are nevoie de încurajări. Şi, fiind... singură, chiar încearcă să facă tot posibilul să-şi găsească pe cineva aşa că nu trebuie să fie alţii care să-i spună că nu se străduieşte îndeajuns pentru că se va demoraliza şi mai mult.

Ar trebui să te aranjezi mai mult...

Bravo! E singură şi supărată iar tu vii şi-i spui că mai e şi urâtă, sau neatrăgătoare! Poţi să îi sugerezi o anumită ţinută sau o nuanţă de ruj, dar nu face din aspectul ei fizic un motiv pentru care nu se uită nimeni la ea. Astfel, nu se va mai simţi bine în propria piele şi în faţa unui posibil pretendent va crede că nu are nici o şansă.

Eşti prea mofturoasă...

Nu îi spune că face mofturi şi că nu-i place nimeni. A fi singur nu e o crimă şi poate nu are sens să aibă standarde mai joase şi să fie cu cineva doar pentru a avea o relaţie. În plus, de ce să nu aştepte până când găseşte pe cineva de care chiar să-i placă? Dacă îi tot zici asta sunt şanse mari să înceapă o relaţie cu un bărbat faţă de care să nu fie atrasă şi să se simtă mai rău decât atunci când era singură.

 Daca ti-a placut acest articol, atunci da click pe "Imi place" pentru a-l citi si altii.

 Sursa: ziarul Libertatea

Cititi si: Femeile de cariera, mai des inselate

Ce fel de "iubita" esti in functie de zodie?

Greselile femeilor inteligente intr-o relatie

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...