3 intrebari puse de femei, la care oricum raspunzi, e gresit

Femeile au uneori obiceiul să pună tot felul de întrebări enervante, care-i scot din sărite pe iubiţii lor. Nu că ei nu ar pune întrebări, dar de obicei sunt mai uşor de ignorat.
De o femeie scapi mai greu. Câteva dintre nedumeririle frecvente ale reprezentantelor sexului feminin au devenit deja aproape tortură pentru bărbaţi şi ajung să-i pună pe fugă. Află mai jos care sunt întrebările cu care să nu îl baţi mereu la cap pe bărbatul de lângă tine.


1. "Crezi că am fundul mare?"
Femeile sunt mai obsedate de funduri decât bărbaţii. Mereu se chinuie să-şi privească posteriorul în oglindă şi îşi aleg hainele în funcţie de cum le "cad" pe fund. Întrebarea de mai sus e periculoasă, deoarece nu prea există răspuns bun: dacă spui că nu e mare, iubita poate să înţeleagă că nu are fund deloc, deşi nu asta voiai să spui. Dacă zici că e mare, o să creadă că-i spui că e grasă.

2. "Ţi-ai înşelat fostele prietene?"
Ea vrea să ştie tot despre fostele tale prietene pentru ca apoi să-ţi arunce în faţă informaţiil primite. Ai grijă ce spui. Până la urmă, oricum nu te va crede. Dacă nu le-ai înşelat o să spună că sigur acum a venit momentul să calci şi tu strâmb, tocmai când eşti cu ea. Dacă le-ai înşelat, clar o să o înşeli şi pe ea.

3. "O să fim împreună pentru totdeauna?"
Una dintre cele mai riscante, la care dacă spui "da" o să urmeze un alt val de nedumeriri enervante, iar dacă spui "nu" o să se bosumfle şi, evident, o să urmeze inevitabil un întreg chestionar.

Cel mai simplu mod de a evita aceste trei situaţii problematice e fie să fugi, fie să găseşti răspunsul salvator şi atunci o să devii idolul tuturor bărbaţilor, fie să răspunzi aproape salvator cu "ai dreptate" sau "ştii că doar pe tine te iubesc".

Daca ti-a placut acest articol, atunci apasa LIKE pentru a-l citi si altii.

Sursa: ziarul Libertatea


Cititi si: Fericirea se ia


Iubirea ca un milion de dolari

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...