5 lucruri pe care sa le faci inainte de prima intalnire

Emoţii. Multe emoţii şi tot felul de idei despre cum o să fie. Cam asta se poate spune despre comportamentul pe care îl ai înainte de prima întâlnire cu cineva nou. Trecând peste tot felul de pregătiri, sunt câteva lucruri pe care trebuie neapărat să le faci...

1. Mananca...

Poate nu mergeţi la un restaurant şi nu vrei să ţi se facă foame şi stomacul tău să scoată sunete ciudate. Sau, mai rău de atât, ar putea să ţi se facă.... rău. Şi, o altă problemă gravă: când ai stomacul gol e posibil să ai respiraţia urât mirositoare şi clar nu ai vrea să se întâmple asta.

2. Fa dus...

Ok, nu te gândi la prostii, poate nu e cazul, dar nici nu trebuie să mergi la întâlnire mirosind a transpiraţie. În plus, când eşti proaspăt spălat şi parfumat te simţi mai stăpân pe tine şi e posibil ca în timpul duşului să te relaxezi şi să scapi şi de emoţii.

3. Nu purta pantofi noi...

Vrei să faci o impresie bună şi să arăţi bine, dar dacă porţi pantofi noi există posibilitatea să nu te simţi bine. Poate te strân sau îţi fac bătături şi o să stai bosumflat/ă toată seara.

4. Zambeste...

Da, zâmeşte, singură, fără motiv. Îţi vei induce o stare de calm şi veselie, pe care o vei avea şi în timpul întâlnirii. Nimeni nu vrea să aibă un partener supărat sau nervos, mai ales când se văd pentru prima dată. Asta dacă nu cumva are vreun fetiş ciudat şi apreciază persoanele supărate.

5. Cauta-l/o pe internet...

Nu e o glumă. Poate are poze pe reţelele de socializare, vreun blog unde îşi scrie gândurile sau pur şi simplu poţi să găseşti tot felul de informaţii despre o persoană căutând-o pe internet. Aşa poţi să îţi faci o idee despre cum va decurge întâlnirea sau vei şti ce şi cum să spui pentru ca totul să fie bine.

Daca ti-a placut articolul, atunci apasa LIKE, pentru a-l  citi si altii.

Sursa: ziarul Libertatea

Cititi si: Nu mai incerca sa-l schimbi!

Cum sa te faci iubita?

Te iubesc pentru ca ma accepti asa cum sunt

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...