25 de sfaturi pentru primele intalniri

Înainte de a mai ieşi la o întâlnire cu un bărbat care ţi-a sucit minţile, trebuie să uiţi de filme romantice şi să te ancorezi în realitatea… uneori nu tocmai plăcută.


Iată 25 de ponturi simple şi directe care îţi arată adevărul gol goluţ despre bărbaţi, întâlniri şi idile!
...

1. După prima întâlnire eşti confuză şi nu ştii dacă l-ai atras sau nu?...

Mai bine nu îţi face speranţe. Confuzia este un lucru bun doar în filme, pentru că acolo trebuie să existe suspans şi un punct culminant. În realitate, totul este mult mai simplu. De regulă, îndoiala că te place sau nu, deci suspansul, duce la un deznodământ nefericit. Aşa că opreşte-te din analizat, căci mai devreme sau mai târziu oricum te vei lămuri.

2. Colegul de muncă flirtează cu tine?...

Nu te grăbi să îl inviţi în oraş. Uneori bărbaţii flirtează şi acordă atenţie sexului opus doar în joacă, pentru că asta îi face să se simtă mai bine în pielea lor, arată msn.com. Aşadar, nu o face neapărat pentru că a pus ochii pe tine şi vrea să acţioneze în consecinţă. De ce să nu recunoaştem? Şi noi facem aşa uneori…

3. Ai fi surprinsă, dacă nu ai remarcat deja, cât de mult pot vorbi bărbaţii despre relaţii la prima întâlnire...

Nu înseamnă că vrea una serioasă cu interlocutorul său!

4. Nu încerca să îl împingi de la spate să te invite în oraş cu sms-uri haioase sau apropouri pe messenger...

N-are nevoie de ajutor.

5. În viziunea prietenilor nu eşti de nasul lui?...

La întâlnirea cu el remarci în schimb că el este rezervat şi se poartă de parcă tu nu-i prea prieşti? Cel mai probabil, are frustrări şi, până nu şi le rezolvă, nu va vedea cât de norocos este.

6. "Bărbaţii nu gândesc", se spune...

Nu interpreta zicala în sensul că ei au o viziune greşită asupra lucrurilor. Domnii nu gândesc, pur şi simplu. Nu te-a sunat? Se uita la meci şi a uitat… Nu da un dublu înţeles acţiunilor sale, altfel te vei îndepărta de adevăr… şi de el.

7. Să nu crezi că poţi să-i recunoşti jocurile, oricât de mare ar fi inteligenţa ta emoţională...

Un bărbat ar zice şi ar face orice, dacă vrea să te ducă în patul lui. Şi ar lua un Oscar pentru interpretarea rolului de tip sensibil, care îşi caută jumătatea şi a găsit-o după două beri.

8. Nu te implica şi nu oferi prea mult la început!...

Mai mult, nu îţi imagina o relaţie cu el, oricât de fermecător este la primele voastre întâlniri.

9. Dacă v-aţi văzut doar de câteva ori, cadourile reprezintă un gest exagerat, indiferent ce îi dăruieşti şi cu ce ocazie....

Generozitatea unei femei este văzută de bărbaţi drept un act disperat. De ziua lui, mai bine invită-l undeva, decât să-i întinzi un pachet cu fundă roşie.

10. Personajele masculine din filme n-au nimic de-a face cu bărbaţii din viaţa reală...

Întreabă orice bărbat ce părere are despre protagonistul unei comedii romantice, iar organizaţiile ce apără drepturile homosexualilor îi vor sări în cap. Aşa că nu îţi mai imagina cum va decurge prima întâlnire cu el, mai ales dacă tocmai ai terminat de vizionat o scenă romantică de film.

11. Ai început o idilă cu el, dar observi că încă nu s-a maturizat pe mai multe planuri?...

Cel mai probabil nu o va face în următoarele şase luni, când relaţia voastră ar trebui să capete substanţă. Mai pe scurt, nu spera că se va maturiza doar pentru că te-a întâlnit pe tine.

12. Bărbaţii încă nu au realizat că în prezent suntem mai preocupate cu deadline-uri decât cu reţete pentru gătit...

Totuşi, dacă ştii şi îţi place să găteşti câştigi automat nişte bile albe, pentru că te vor vedea ca pe o specie pe cale de dispariţie. Adevărul este că mulţi bărbaţi apreciază mai mult o femeie care nu fuge de cuptor ca de ciumă. N-ar strica să înveţi măcar o reţetă cu care să te asiguri că îl impresionezi. Mai apoi, nu îţi rămâne decât să te rogi că, în cazul lui, dragostea nu trece prin stomac.

13. Doar pentru că este mai talentat la anumite lucruri sau mai puternic, nu înseamnă că trebuie să laşi totul pe seama lui...

Învaţă să te descurci singură, inclusiv când s-a inundat scurgerea de la baie. În orice caz, nu-l suna să îţi vină în ajutor pe tipul cu care te-ai vazut de trei ori în oraş.

14. Şi bărbaţii au resentimente şi îţi poartă pică atunci când îi calci pe coadă...

În ciuda miturilor, partenerul nu îţi va trece cu vederea cele 15 minute întârziate doar pentru că eşti domnişoară.

15. Este în regulă să spui "Nu", dacă simţi asta...

Dacă nu te mai caută doar pentru că l-ai refuzat, stai liniştită. Pur şi simplu elimini din joc tipii care nu sunt cu adevărat interesaţi de tine, aşa că economiseşti timp preţios în care poţi cunoaşte oameni noi.

16. Dacă alegi să nu rişti în plan sentimental şi îţi impui să nu te implici, e de bine...

Aşa te asiguri că nu începi să ignori alte aspecte ale vieţii tale… fără ca tipul respectiv să merite cu adevărat asta.

17. Dorinţele şi nevoile tale sunt la fel de importante ca ale lui, chiar dacă sunteţi la început...

În cazul în care nu i le împărtăşeşti de frică să nu îl îndepărtezi, e ca şi cum ai spune că persoana lui contează mai mult decât persoana ta!

18. Nu presupune din start că este un bărbat bun doar pentru că are o carieră înfloritoare şi arată mereu ca scos din cutie...

Chiar şi bărbaţii sofisticaţi te pot şoca cu lipsa de respect. Nu lăsa aparenţele să îţi formeze părerea despre cineva. Mai bine prevăzătoare, decât dezamăgită.

19. Nu poţi forţa atracţia...

Dacă după primele întâlniri nu simţi fluturaşi, n-are sens să continui idila cu el, doar pentru că simţi nevoia să ai pe cineva alături, care să te strângă în braţe şi să îţi facă complimente. Pierzi şi timpul tău şi timpul lui.

20. Bărbaţii preferă o femeie interesantă, uneia plictisitoare, chiar dacă prima nu este la fel de atrăgătoare ca a doua...

21. Aşteptările nu fac decât să îţi distrugă fiecare întâlnire pe care o ai cu un bărbat...

22. Pe bărbaţi nu ai cum să îi înţelegi...

Încearcă totuşi să te înţelegi pe tine şi jumătate din bătălie este câştigată.

23. Femeile adoră să se ştie în centrul atenţiei partenerului...

Bărbaţii nu vor acorda însă o asemenea atenţie unei femei decât dacă sunt cu adevărat îndrăgostiţi. Până la urmă, este o situaţie avantajoasă pentru ambele părţi.

24. Nu îi spune că este obsedat de muncă, pentru că nu are timp să se vadă cu tine...

Bucură-te că este devotat jobului său. Înseamnă că este capabil să îşi asume responsabilităţi şi să îşi ia un angajament. Dacă îi câştigi încrederea, vei beneficia şi tu de aceste calităţi ale sale. Până atunci nu îi ataca viaţa profesională, apreciaz-o!

25. Ce speri să câştigi din întâlnirile cu el?...

Dacă răspunsul este "Pe el!", începi o bătălie pe care o vei pierde. "În timp ce femeia se oferă bărbatului, el se primeneşte, nu se oferă la schimb!", apreciază autorul Simone de Beauvoir.

Sursa: revista Unica 

Daca ti-a placut articolul, atunci apasa pe LIKE, pentru a-l citi si altii.

Cititi si: Cum seduci un barbat in mod subtil, dar sigur

In ce cazuri putem face un compromis in cuplu

Cata libertate sa ii lasi iubitului

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...