Strategii de a-ti pastrezi iubitul inca putin

Simti ca relatia voastra s-a racit, nu va mai vedeti atat de des, el este mereu ocupat, retinut peste program sau la o bere cu amicii, nu mai remarca micile detalii care fac diferenta.

Cam simti ca ar vrea sa se desparta de tine! Nu e grav, un tip ca el mai gasesti, insa nu ai chef sa cauti imediat. In asteptare, iata cateva tehnici ca sa castigi timp: 

1.Anticiparea...
Din clipa in care simti ca se indeparteaza de tine, hop dispari timp de cateva zile fara sa ii spui unde esti. Verde de furie ca nu are el ultimul cuvant si nu stie unde esti si, mai ales cu cine... deh... gelozia e mare, chiar de are alte intentii, va uita timp de cateva saptamani sa si le anunte. 

2. Metoda romantica (numai daca EL merita eforul)...
Transforma-te intr-o zana. Nu-i mai face nici un repros sau compliment nepotrivit. Cumpara becuri de 60 de W pentru o ambianta romantica,pune lumanari peste tot prin apartament, fa-i ceai parfumat, prajituri, vorbeste-i frumos si zambeste-i. Poarta lenjerie fina, transparenta si aranjeaza-ti parul astfel incat sa arati ca femeia visurilor lui.
In fata acestei metamorfoze ii vor da lacrimile cand isi va aminti ca a existat un moment cand s-a gandit sa se desparta de tine. 

3. Gelozia...
Marturiseste-i ca iti place de altcineva de luni de zile si ca nu i-ai spus nimic ca sa nu-l ranesti, dat fiind faptul ca il cunoaste bine pe celalalt. Numai ca din motive misterioase preferi sa nu faci nimic oficial. Tot gelozia va lua imediat locul tendintelor de emancipare. Paraseste-l totusi peste ceva timp, cand iti vei gasi un nou iubit. In fond, era la curent… 

4. Evolutia...
Gata, ai luat decizii rasunatoare de expansiune (in orice caz fa-l sa creada asta). Ai de gand sa inchiriezi un apartament superb in care el (sau altul) se va putea lafai ca un cocos, invitandu-si prietenii la o bere. Sa nu neglijezi niciodata dorinta de confort material a unui barbat. Mai statea el cu tine atat timp daca nu avea cateva avantaje materiale (canapea moale, frigider plin, tricouri calcate, caine de rasa care lasa impresia ca stapanul o duce mai bine decat in realitate?) 

5. Contractul...

Cere-i sa plateasca in avans chiria pe trei luni, ca sa aiba pe urma motiv sa se intoarca, dar trebuie sa fii precauta si sa te ocupi de asta inca de pe vremea cand totul merge bine.
Optiune: imprumuta de la el o suma mare de bani, cu scadenta necunoscuta. 

6. Maternitatea...

Devoreaza cu pofta prajiturile tale preferate si afiseaza o fericire radioasa si insolenta, fara sa dai explicatii. Mangaie-te din cand in cand pe burta si vorbeste la persoana intai plural. Situatia il va pune pe ganduri.

Daca ti-a placut articolul, atunci apasa LIKE, pentru a-l  citi si altii.

Sursa: revista Unica


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...