Ce trebuie sa eviti la prima intalnire?

Te-a invitat în oraş bărbatul după care ţi s-au aprins călcâiele? Atunci eşti în al nouălea cer de bucurie...

Totuşi, ar fi bine să cobori puţin de pe norişorul roz deoarece o primă întâlnire cu prinţul din poveste nu e neapărat un basm cu final fericit. Dacă ai început deja să te precipiţi pentru că "n-ai cu ce să te îmbraci", cred că înţelegi unde vreau să ajung. Ca să nu-l pui pe fugă şi să rămână impresionat, e cazul să eviţi câteva mici greşeli pe care orice fată amorezată le poate face.

Nu fii încordată!...

Ştii tu clişeul cu sucul, cafeaua… vărsate pe el? Nu se întâmplă doar în filme. Din păcate, emoţiile de orice fel se văd în exterior. Pe deasupra, cauzează şi mici accidente… Dacă el te vede foarte stresată din cauza lui, se va simţi stânjenit. Şi uite aşa, la prima voastră întâlnire domneşte încordarea. Nu-ţi voi spune să te relaxezi, dar încearcă pe cât posibil să profiţi de timpul cu el şi să priveşti cu seninătate orice moment cu potenţial ruşinos.

Nu-i povesti despre fostul!...

La prima întâlnire nu-i ca la psiholog. Lăsaţi terapia în doi pentru mai târziu. Dacă îi povesteşti despre fostul numai de "bine", nu-i vei stârni nicio reacţie de compasiune faţă de ghinionul tău. E posibil, chiar, să-l înţeleagă pe "săracul băiat", pentru că bărbaţii, în general, sunt solidari. Mai rău, dacă turui încontinuu despre cât de şi de... era fostul, nu numai că-l va compătimi pe el, dar te va vedea pe tine cu ochi răi. Ai grijă deci, fii moderată în declaraţii şi vorbeşte despre ex-ul tău doar dacă eşti întrebată.

Nu minţi!...

Lumea e mică, mică de tot, aşa că poţi fi prinsă cu minciuna. Un prieten comun e îndeajuns ca să fii deconspirată. Chiar dacă n-aveţi vreo cunoştinţă comună, nu ai scăpat. O înfloritură pe ici pe colo, poate fi descoperită! Cum? E posibil ca el să se fi documentat puţin, înainte de întâlnire. Dacă ai cont pe mai multe site-uri de socializare, locuri în care nu ai minţit cu privire la fetişul tău faţă de pantofi, este indicat nici pe el să nu-l minţi.

În plus, imaginează-ţi că veţi forma un cuplu. Povestea voastră de iubire nu trebuie clădită pe un fond fals! O minciună spusă azi, înseamnă alta spusă mâine. Aşa că vei ajunge să fii o, cu totul, altă persoană în relaţia cu el.

Daca ti-a placut articolul, atunci apasa LIKE, pentru a-l  citi si altii.


Sursa: revista Unica

Cititi si: Invata sa ii ceri iertare iubitului tau!

Banii femeilor, frustrarea barbatilor

Invata sa comunici cu partenerul tau!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...