9 moduri de a-ti da seama ca nu te va mai suna

Bărbaţii cer numărul de telefon şi promit că vor suna, chiar dacă n-au nicio intenţie să o facă. Totuşi, felul în care formulează promisiunea îi dă de gol!

De ce fac ei astfel de promisiuni deşarte? Nu vor să-ţi rănească sentimentele sau să-şi anuleze orice şansă de a fi cu tine, chiar dacă pe moment nu sunt interesaţi.

Iată nouă semne că nu te va suna, chiar dacă ţi-a spus că o va face:

1. Îţi spune politicos că ţineţi legătura...
"Ne mai auzim si cu alta ocazie" sau "Vorbim, mi-a făcut plăcere" îţi sună cunoscut? Dacă foloseşte astfel de formulări politicoase nu este deloc interesat să tasteze numărul tău de telefon. 

2. Îţi spune că rămâne să vorbiţi pe messenger, iar mai apoi la telefon...
Îşi manifestă interesul să vorbiţi la telefon, dar propune ca mai întâi să chat-uiţi pe internet. De fapt, nu vrea nici una nici alta şi îţi transmite subtil că nu este suficient de interesat să menţină legătura.

3. Când îi ceri numărul de telefon, se eschivează şi ţi-l cere el pe al tău...
Uneori bărbaţii sunt "forţaţi" să promită că vor suna. Poate că ai preferat să iei taurul de coarne şi să nu aştepţi să-ţi ceară el numărul de telefon, aşa că ai făcut tu primul pas. El ţi-a replicat "lasă că salvez eu numărul tău în agendă şi rămâne să te sun". Tu i-l dai încrezătoare. Ei bine, mişcarea lui nu a fost una de curtoazie, ci de eschivare. Nu vrea să-l suni, deci îţi promite că o va face el.

Alţi bărbaţi îşi dau numărul de telefon, chiar dacă nu sunt interesaţi să înceapă vreo idilă. Îl suni însă şi îţi serveşte un pretext pentru care nu poate vorbi sau nu vă puteţi vedea. În acest caz nu e indicat să-l mai suni sau să-ţi pui speranţe că o va face el când… scapă de pretexte.

4. Îţi spune că va suna, fără să te sărute la sfârşitul întâlnirii...
În cazul în care i-ai trezit interesul, la finalul întâlnirii va încerca să te sărute sau să obţină o altă întâlnire. Aşadar, lipsa unui sărut sau a unui plan privind o viitoare întâlnire sunt semne evidente că nu are intenţia să te mai sune.

5. Îţi spune că va suna, dar nu precizează când...
"Rămâne să vorbim la telefon zilele astea" nu este decât o promisiune goală. Poate că vrea să obţină timp de la tine, pentru că nu ştie încă dacă este sau nu interesat sau pur şi simplu vrea să evite un sfârşit de întâlnire jenant.

6. Îţi spune că va suna, dar adaugă că este foarte ocupat în următoarea perioadă...

"Mai ieşim la o cafea, cu siguranţă. Rămâne să te sun când mă eliberez cu munca" este o minciună sfruntată. Orice promisiune urmată de faptul că este ocupat în următoarea perioadă nu trebuie luată în serios.

7. Îţi spune că va suna, dar nu se interesează când îi poţi răspunde...
Nu se interesează când eşti liberă pentru a primi telefonul lui? Un bărbat cu intenţii reale, ar încerca să afle când ţi se încheie programul la muncă sau dacă te poate suna în weekend. Un simplu "te sun eu" nu te poate convinge.

8. Dă vina pe baterie că nu-ţi poate salva numărul şi îl notează pe un bileţel
De fapt speră ca atunci când el nu te va suna, tu să crezi că a pierdut bileţelul. Astfel, el îţi protejează sentimentele sau îşi lasă loc pentru scuza "Credeam că am pierdut biletul, dar l-am găsit. Ce bine!"

9. Îţi spune că va suna, dar precizează că nu este interesat să înceapă ceva serios...
Astfel el mizează pe două aspecte: vei fugi oripilată şi nu vei dori tu să mai primeşti vreun telefon de la el sau îi spui că nici tu nu-ţi doreşti o relaţie serioasă.

Dacă a ieşit cu tine la o întâlnire înseamna că fizic l-ai atras, aşa că, dacă îţi manifeşti şi tu interesul pentru o legătură sexuală, el se va considera câştigat.

Daca ti-a placut articolul, atunci apasa LIKE, pentru a-l  citi si altii.

Sursa: revista Unica

Cititi si: Exista sau nu dragoste la prima vedere?

20 de semne ca relatia e pe sfarsite

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...