Iata cum afli daca e insurat

A avea o relaţie cu o persoană mai în vârstă nu mai e de mult un subiect tabu. În ultima vreme, din ce în ce mai multe tinere se cuplează cu bărbaţi în toată firea, iar relaţiile lor par să fie, de cele mai multe ori, în regulă.
Din păcate însă, nu toate fetele au norocul să dea peste un bărbat liber. Psihologul Bogdan Vlădescu, specialist în relaţii de cuplu, îţi dă câteva indicii care te pot ajuta să-ţi dai seama dacă iubitul tău e însurat sau nu.
 
Iată cum îi poţi da de gol pe bărbaţii însuraţi care îţi fac avansuri:

1. Uită-te atent la mâna stângă, să vezi dacă nu cumva are semn de la verighetă pe deget.

2. Vorbeşte-i despre o prietenă, o verişoară care se pregăteşte de căsătorie şi analizează- l atent. Orice gest îl poate da de gol, dacă are deja o soţie acasă.

3. Ieşiţi în oraş cu prietenii sau cu fraţii/ surorile tale şi apoi roagă-l să te prezinte şi el, la rândul lui, amicilor şi rudelor. Vezi cum reacţionează. Dacă ezită, înseamnă că ceva nu este în regulă.

4. Unui bărbat matur nu îi e teamă de reacţia părinţilor. Dacă e "liber pentru tine", aşa cum spune, n-ar trebui să aibă nici o problemă în a aranja o întâlnire cu tine şi cu părinţii lui. Dacă te ţine "ascunsă", înseamnă că eşti doar o aventură pentru el.

5. Strânge informaţii despre programul său, află unde locuieşte şi cu cine.

6. Trebuie să-ţi dea de bănuit dacă se fereşte de tine când vorbeşte la telefon sau dacă te roagă să-l suni numai la anumite ore.

"În majoritatea cazurilor, fetele îi atrag pe bărbaţi"

"Relaţiile cu diferenţă mare de vârstă între parteneri sunt la modă în ultima vreme. Mai mult, oamenii nu se mai tem de "gura lumii", ca înainte. Fetele din ziua de azi sunt destul de bine informate, nu naive, neştiutoare. În majoritatea cazurilor, ele sunt cele care îi atrag pe bărbaţi, folosin- du-se de maturitatea şi de relaţiile acestora, iar la final profită de diferenţa mare de vârstă şi prezintă situaţia ca şi când ar fi fost păcălite", crede psihologul Mirela Zivari.

Sursa: ziarul Libertatea 

Cititi si: Cum iti dai seama ca esti inselata si ce faci dupa aceea?


Semnele infidelitatii

Aventurile de-o noapte sunt inofensive

Cum depasesti infidelitatea

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...