Cum treci mai usor peste o despartire?

Evită învinovăţirea! Uneori, relaţiile se termină din cauza incompatibilităţilor de caracter sau, de ce nu, chiar fizice. Nu trebuie, neapărat, să fie vina cuiva.

Renunţă la telefoane, e-mailuri şi SMS-uri! Nu îi mai da nici un semn celui sau celei de care te-ai despărţit. Altfel, nu faci decât să prelungeşti agonia.

Priveşte viitorul cu optimism! Nu e bine să rămâi blocat( ă ) în trecut. Păstrează amintirile frumoase şi încearcă să înveţi din experienţa pe care ai trăit-o.

Ieşi cât mai mult cu prietenii/prietenele! Socializarea îţi va prinde bine. Dacă stai tot timpul în casă, nu vei face decât să te gândeşti la ce e mai rău. Este indicat să petreci cât mai mult timp cu persoane care să nu aibă legătură cu fostul ori fosta.
Pentru a face faţă unei despărţiri, ieşi cât mai mult cu prietenii în oraş, la o cafea sau du-te la cinema ori în cluburi. În nici un caz nu-ţi mai suna fostul/fosta partener/parteneră.
Descarcă‑te aşa cum îţi face ţie mai bine, nu te abţine dacă îţi vine să plângi. Sub nici o formă nu te închide în tine, pentru că poţi acumula frustrari şi poţi ajunge chiar la depresie.

Daca ti-a placut acest articol, atunci apasa LIKE pentru a-l citi si altii.

Sursa: ziarul Libertatea 

Cititi si: Fericirea ta nu depinde de un barbat

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...